30 / 04 / 2024

eid inşaat ırak

eid inşaat ırak

Irak başta olmak üzere Ortadoğu ve Rusya pazarında faaliyet gösteren Enerji ve müteahhitlik şirketi EİD İnşaat, Irak'ta 90 milyon dolar değerinde boru hattı inşaatına başladı.

EİD İnşaat Irak'ta 90 milyon dolar değerinde boru hattı inşaatına başladı!

Enerji ve müteahhitlik şirketi EİD, dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Exxon Mobile şirketi için inşa edeceği 120 kilometre uzunluğundaki boru hattını 1 yıl içinde teslim edecek.

Irak 2,5 milyon konut için yatırımcı arıyor!

Arap ülkelerinde imar ve inşa faaliyetleri yürüten EİD İnşaat' ın Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, Irak' ta 2,5 milyon yeni konuta ihtiyaç duyulduğunu bildirdi...

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Riyad’da mahsur kalan inşaat işçilerinden çağrı!

Doğuş İnşaat ve Ticaret şirketi tarafından 2015 yılında metro inşaatı için Riyad'a getirilen ve burada mahsur bırakılan işçiler, “Haklarımızı alıp Türkiye’deki sevdiklerimize kavuşmak istiyoruz” dedi.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

eid inşaat ırak Haberi

eid inşaat ırak

Irak başta olmak üzere Ortadoğu ve Rusya pazarında faaliyet gösteren Enerji ve müteahhitlik şirketi EİD İnşaat, Irak'ta 90 milyon dolar değerinde boru hattı inşaatına başladı. EİD, dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Exxon Mobile şirketi için inşa edeceği 120 kilometre uzunluğundaki boru hattını 1 yıl içinde teslim edecek. EİD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, "Özellikle Güney Irak ve Basra şehrinde devam eden 250 milyon dolarlık projemiz var. Amerikalı, Kanadalı ve Avrupalı şirketlerle işbirliği halinde projeler yürütüyoruz"dedi. Yıldız, "Şu anda Irak pazarı toplam iş hacmimizin yüzde 70'ini oluşturuyor. Orta ve uzun vadeli planlarımızda Irak'ın imarına yatırım yapmak var, dedi. 


Güneş...