13 / 05 / 2024

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah K.A.E. ve Abdel Rahım Melhem ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Kentim İnşaat Taahhüt Turizm Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kentim İnşaat Taahhüt Turizm Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Top tarafından kuruldu.

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Atalay ve Abdulkadir Atik Atalay ortaklığında kuruldu.

İstanbul Gündem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gündem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gündem tarafından kuruldu.

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şaman tarafından kuruldu.

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Abdullahağa Caddesi, Beylerbeyi İş Merkezi,...