23 / 05 / 2024

ek ödeme sağlık personeli kararı son dakika

ek ödeme sağlık personeli kararı son dakika

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından, ek ödeme konusunda son dakika açıklaması geldi. Milyonları ilgilendiren konuda o personellere de ek ödeme verilecek. Yasal mevzuat resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Binlerce Sağlık çalışanı ek ödemelerin en zaman nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki  sağlık çalışanlarının maaşları, ek ödemeleri, teşvik ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Sağlık personeli ne kadar ek ödeme alacak? Yeni düzenleme ile doktor, hemşire maaşı ne kadar arttı?

Sağlık personeline yapılacak olan ek ödeme ne kadar olacak? sorusu en çok araştırılan konulardan biri oldu. İşte detaylar!

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sağlık çalışanlarına ek ödemenin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca sağlık çalışanı ek ödeme ne kadar olacak şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmeler konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık çalışanlarına ek gösterge düzenlemesi geliyor! Emekli maaşı ve maaşlarda artış yapılacak!

Sağlık çalışanlarının özlük haklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik yasa teklifinde son aşamalara gelindi. Peki sağlık çalışanlarına ek gösterge düzenlemesinde neler yapılacak? İşte ayrıntılar...

Genel Sağlık Sigortası prim borcu olanların gecikme zammı ve cezası siliniyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık tarihine kadar ödeme yapması gerektiğini duyurdu...

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!

Fahrettin Koca "Salgından etkilenerek görev yapamayan aile hekimleri ile aile sağlığı çalışanlarının maaşlarından artık kesinti yapılamayacak. Ayrıca COVID-19 hasta takibine göre 3 ay süreyle ek ödeme verilecek. Emeklerinin kıymeti karşılıksız olan sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı'ndan 'bedelsiz arsa tahsisi' iddialarına yalanlama!

Sağlık Bakanı Koca, "Sağlık Vadisi Projemizde herhangi bir vakıf üniversitesine veya özel bir şirkete bedelsiz arsa tahsis edileceği iddiası gerçek dışıdır, her şeyden önce böyle bir işlem hukuken mümkün değildir" dedi...

ek ödeme sağlık personeli kararı son dakika Haberi

ek ödeme sağlık personeli kararı son dakika

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından ek ödeme hakkında son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca personeli ilgilendiren son dakika haberinde, ek ödemelerin o personellere de verileceği açıklandı. Kou hakkındaki mevzuat resmen başlatıldı.

Peki son dakika ek ödemenin detayları neler? Hangi personellere ek ödeme verilecek? Ek ödeme alacak meslek grupları hangileri? Kimler ek ödeme alacak? İşte son dakika ek ödeme kararının detayları...

MEVZUAT RESMEN BAŞLATILDI

Ek ödemeler, milyonlarca kişinin yüzünü güldürmeyi başarırken bu sefer de ek ödeme sırası sağlık personellerine geldi.

Sağlık çalışanlarının uzun süredir merakla beklediği ek ödeme ve özlük haklarına ynelik iyileştirmeleri içeren düzenleme sonunda geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Sağlık personelleri ek ödemelerine kavuşacak.

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yükseköğretim kurumlarına bağlı faaliyet gösteren kamu hastanelerinde çalışan...