18 / 05 / 2024

eka yapı erzurum projesi

eka yapı erzurum projesi

Eka Yapı İnşaat Erzurum'da gelişen piyasa koşullarına uyum sağlayabilmek için Ar-Ge çalışmlarını arttırdı.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Erzurum'da bulunan yapılar depreme hazır hale getirilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası, Erzurum'un diri fay hattı üzerinde olduğunu belirterek kent için yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Erzurum'daki tarihi yapıların depreme dayanaklığı ölçülüyor!

Erzurum'da 10 kişilik lisansüstü araştırmacı grubu, Yakutiye ilçesinde bulunan 800 ile 600 yıllık Üç Kümbetlerin yapısıyla ilgili inceleme başlattı. Elektro kardiyografisinin çekilen yapı için, çıkan sonuca göre çalışma yapılacak. 

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da 8.3 milyon TL'ye kat karşılığı konut yapım işi ihalesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kat karşılığı konut, altyapı, ve çevre düzenlemesi yapım işini 8 milyon 353 bin 470 TL'ye ihale edecek. İhale 11 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

eka yapı erzurum projesi Haberi

eka yapı erzurum projesi
Eka Yapı İnşaat Erzurum'da gelişen piyasa koşullarına uyum sağlayabilmek için Ar-Ge çalışmlarını arttırdı. Eka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, "Erzurumun yeni yakası olan Hilalkent'te yeni projelerimiz var. 200 daireden oluşan Esentepe projemiz bitti, Esentepe'ye 360 dairelik ikinci projemizde başladı" şeklinde konuştu. Esentepe'ye 500 dairelik 3'ncü projelerine önümüzdeki yıl başlayacak. Yaptıkları bütün projelerde sosyal imkanlara önem veren Eka Yapı müşterilerini kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Şükrüpaşa semtinde yaptıkları projelerde kentsel dönüşüme katkı sağlıyor. Eka Yapı, Esentepe projesinde başlattıkları müşteri kredi alımlarında kendi finansmanlarını kullandırarak yardımcı oluyor, Bartın'da 60 dönümlük arazi üzerine 3 bin dairelik projede de aynı sistem...