13 / 05 / 2024

ekimde adıyamanda kaç konut satıldı

ekimde adıyamanda kaç konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ekim ayı içerisinde Adıyaman’da 393 konutun satışı gerçekleşti. İstanbul 18 bin 468 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 17,7) sahip oldu.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

A101'den tuvalet kağıdına dev indirim: 8'li tuvalet kağıdı 39 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 59 TL'ye düştü

Bomba bir indirim haberi, tuvalet kağıtları için geldi. Birçok tuvalet kağıdının satış fiyatları şimdi rekor düşüş yaşadı. Bu indirim fırsatlarından yararlanmak isteyenler hızlı davranmalı...

Dolar ve euro sert zemine çakıldı! Dolar kaç TL? Euro ne kadar? 24 Ağustos 2023 güncel döviz kurları!

Dolar ve Euro Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararının ardından sert düşüş yaşadı. Faiz kararı öncesinde dolar 27,30 TL seviyesinden işlem görürken Euro ise 29,55 TL seviyesinden işlem görüyordu. Peki Dolar ve Euro kaç TL oldu?

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

Yaz tatiline geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı karne heyecanı bu ay sona erecek. Peki, 2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak? İşte detaylar...

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

ekimde adıyamanda kaç konut satıldı Haberi

ekimde adıyamanda kaç konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ekim ayı içerisinde Adıyaman’da 393 konutun satışı gerçekleşti.


TÜİK tarafından açıklanan Konut Satış İstatistikleri’nde, Ekim ayında yapılan konut satışlarının rakamları paylaşıldı. Türkiye’de 2015 Ekim ayında 104 bin 98 konut satılırken Adıyaman’da 393 konut satıldı.


Buna göre, Türkiye genelinde satılan konut sayısı eylülde 92 bin 483 iken, geçen ay 104 bin 98'e yükseldi. İstanbul 18 bin 468 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 17,7) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u 11 bin 28 konut satışı (yüzde 10,6) ile Ankara, 5 bin 987 konut satışı (yüzde 5,8) ile de  İzmir  izledi. Konut satış sayısı düşük iller ise sırasıyla 9 konut ile Hakkari, 18 konut ile Ardahan ve 51 konut ile Bayburt oldu. 



Türkiye'de Ekim ayında 104...