02 / 05 / 2024

Ekin Endüstriyel ısıtma soğutma

Ekin Endüstriyel ısıtma soğutma

Ankara'nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi'nde yükselen Nefis Çankaya Evleri, ısıtma soğutma işlemlerinin gerçekleşmesi için ‘’MIT ‘’markalı ürünleri tercih ediyor.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

Nzt Yapı Malzemeleri Endüstriyel Mamuller Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzt Yapı Malzemeleri Endüstriyel Mamuller Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Melek Sönmez tarafından kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Hamıd Reza  Hashemıan ve Bensu Hashemıan ortaklığında kuruldu. 

Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ekin ve Mustafa Dokuz ortaklığında kuruldu. 

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Neşe Söğüt tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

5. İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12-15 Ocak'ta!

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Özer Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 320 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 11 endüstriyel dağcı ışıklandırıyor!

İstanbul Boğazı'ndaki üçüncü köprü olan ve açılışı 26 Ağustos'ta yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kulelerin ve asma halatların led ışıklandırma işlerini 3'ü Antalyalı 11 endüstriyel dağcı yapıyor.

Ekin Endüstriyel ısıtma soğutma Haberi

Ekin Endüstriyel ısıtma soğutma

Ankara'nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi'nde yükselen , 21000 metrekarelik bir alan üzerine konumlandırılan 5 blokta 209 konut bulunan , Nefis Çankaya Evleri ‘’MIT ‘’markalı ürünler ile ısıtma soğutma işlemlerinin gerçekleşmesi hedefleniyor .


Proje dahilindeki yüzme havuzu , çocuk oyun alanları ,spor salonları , özel çalışma odaları ve 209 konut ‘’MIT’’ ürün grubu sayesinde ısıtma ve soğutma işlemleri sağlanacak.


Üretim kapasitesi , inovatif tasarımları , mühendislik hizmetleri ,satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı yaklaşımı ile bir çok projede yer alan Ekin Endüstriyel ‘’MIT’’ ürünleri , büyük projelere imza atarak Türkiye’de Isıtma soğutma alanlarında ileri teknoloji prensibiyle çözüm sunmayı...