28 / 04 / 2024

Ekinci Gayrimenkul adres

Ekinci Gayrimenkul adres

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Ekinci ve Ozan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Ekinci tarafından kuruldu.

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekinci tarafından kuruldu.

Erz Ekiciler Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu! 

Erz Ekiciler Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ekinci Işkın ve Neslihan Balkan ortaklığında kuruldu. 

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Ekinci ve Ozan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Ekinci Gayrimenkul adres Haberi

Ekinci Gayrimenkul adres

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Ekinci ve Ozan Ekinci ortaklığında kuruldu. 


Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bu türden binaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. inşaatla ilgili her türlü dekorasyon, boya, badana, tamir, tadilat işleri yapmak. her türlü yapıların kaba ve ince inşaat işlerini yapmak, her türlü inşaat malzemelerinin alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak, bu ürünlerle ilgili her türlü pazarlama faaliyetini yürütmek. bayilikler oluşturmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Çamlık Mah.Zengin Sk.No:61 A...