26 / 05 / 2024

ekmek fiyatları ne kadar

ekmek fiyatları ne kadar

Ankara'da ekmek fiyatlarına 2 ayda 2 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? Diğer illerde de ekmek fiyatları arttı mı? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarına temmuz zammı! 210 gram ekmek ne kadar olacak?

Temmuz ayı zamlı maaşların açıklanmasıyla birlikte birçok ürünün fiyatına da zam gelmeye başladı. Bu kapsamda ekmek fiyatlarının temmuz ayında artması bekleniyor. Peki ekmek ne kadar olacak?

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İstanbul'da ekmeğe zam geldi! Ekmek ne kadar oldu? İşte Ankara, İstanbul ve İzmir 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İTO açıklamasına göre, İstanbul'da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için Oda'nın temmuz ayı meclis toplantısında oylama gerçekleştirildi. Peki, İstanbul ve Ankara'da ekmek fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar yenilenen teknolojileri sayesinde birçok özelliğe sahip. Buz çözme, ekmek ve yoğurt yapma özelliği bulunan Vestel Solo Fırınlar şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

NEF Çekmeköy daire fiyatları ne kadar?

NEF Çekmeköy projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. NEF Çekmeköy daire fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

ekmek fiyatları ne kadar Haberi

ekmek fiyatları ne kadar
2 AY İÇİNDE TOPLAM 2 ZAM GELDİ!

14 Mart 2022 tarihinde Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ankara'da ekmeğe gelen zam ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bu zamların ardından ekmeğin kg fiyatı 13 TL 75 kuruşken 200 gr ekmeğin fiyatı ise 2,25 TL'den 2,75 TL'ye çıkmıştı. Dün gelen yeni zam açıklamalarıyla birlikte Ankara'da ekmek 2 ayda 2 kere zamlandı.

Peki ekmek fiyatları diğer illerde de artacak mı? Ekmek fiyatlarında son durum ne? İşte 8 Mayıs 2022 İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Adana güncel ekmek fiyat listesi...

2022 İstanbul ekmek fiyatı

İTO'ya bağlı fırınlarda 210 gram ekmek: 3 TL 250 gram ekmek ise: 3,5 TL

2022 İzmir ekmek fiyatı

İzmir'de 210 gram ekmek: 3 TL

2022 Ankara ekmek fiyatı 

Ankara'da 200 gram ekmek fiyatı: 3 TL Ata ekmeği 400 gram...