01 / 05 / 2024

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.



2 Nisan itibarıyla başlayacak Ramazan ayında 330 gram sade pide fırınlarda 6 TL’ye satılacak. 330 gram yumurtalı-susamlı pide, 7,5 TL’den satılacakken, 415 gram pide 7,5 TL ve 415 gram yumurtalı-susamlı pide de 9 TL’ye satılacak.

Geçtiğimiz yıl 4 Türk lirasına satılan 365 gram pidenin hem gramajı düştü hem de fiyatı arttı. Fiyatlara da ortalama yüzde 66 oranında zam gelmiş oldu. Dün yapılan açıklamada Fırıncılar Odası tarafından Ramazan pidesinin fiyatları paylaşılmıştı. Bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Halk Ekmek’te satılacak Ramazan pidesinin fiyatı açıklandı.

Halk Ekmek te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

HALK EKMEK'TE RAMAZAN PİDE NE KADAR OLACAK?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Halk Ekmek'te satılacak Ramazan pidesinin fiyatını açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 330 gram Ramazan pidesinin bu sene 3 Türk lirasından satılacağı bilgisini paylaşarak, tüm ekonomik sorunlara rağmen Halk Ekmek’in İstanbullulara ucuz ve sağlıklı ekmek üretmeye devam edeceğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön