15 / 05 / 2024

Ekmeleddin İhsanoğlu için tutulan villa

Ekmeleddin İhsanoğlu için tutulan villa

CHP ve MHP’nin ortak cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstanbul’daki karargâhı belli oldu. İhsanoğlu, seçim çalışmalarını İstanbul’da da Ankara’da olduğu gibi bir villada yürütecek.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Milyonlarca borçlu için kritik gün bugün! Hepsi siliniyor

Milyonlarca borçluyu ilgilendiren düzenlemeler için kritik gün geldi çattı. TBMM Plan Bütçe Komisyonu yasa teklifinin görüşmelerine bugün başlanıyor. Yasanın kabul edilmesiyle 10 milyon kişi kara listeden kurtulacak. İşte ayrıntılar…

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Ekmeleddin İhsanoğlu için tutulan villa Haberi

Ekmeleddin İhsanoğlu için tutulan villa



İhsanoğlu, seçim çalışmalarını İstanbul’da da Ankara’da olduğu gibi bir villada yürütecek. Beşiktaş, Levent Caddesi, Numara 13’te yer alan villa, İhsanoğlu için hazırlanmış durumda.


Ankara kirası çocuklardan

Giriş katında geniş bir toplantı odasının bulunduğu villada, danışma bölümü ile otopark da var. Girişinde Türk bayrağının asılı olduğu ofisin güvenliği de, güvenlik görevlileri ve kamera sistemiyle sağlanıyor. İhsan oğlu, Ankara’daki çalışmalarını ise Gaziosmanpaşa semti Filistin Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı villada yürütüyor.

Edinilen bilgiye göre Ankara’daki ofis binası 2 aylık kontratla kiralandı. Binanın kontratını imzalayıp kirasını ödeyen ise İhsanoğlu’nun çocukları.

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İhsanoğlu, mesajında “Birliğin ve beraberliğin müjdecisi Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya huzur, barış ve güven getirmesini diliyorum. Bereket, bolluk ve iyiliğin daim kılındığı, yardımlaşma ve paylaşımın arttığı,...