29 / 04 / 2024

Ekmeleddin İhsanoğlu için Levent'te villa tutuldu!

Ekmeleddin İhsanoğlu için Levent'te villa tutuldu!

CHP ve MHP’nin ortak cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstanbul’daki karargâhı belli oldu. İhsanoğlu, seçim çalışmalarını İstanbul’da da Ankara’da olduğu gibi bir villada yürütecek.





İhsanoğlu, seçim çalışmalarını İstanbul’da da Ankara’da olduğu gibi bir villada yürütecek. Beşiktaş, Levent Caddesi, Numara 13’te yer alan villa, İhsanoğlu için hazırlanmış durumda.


Ankara kirası çocuklardan

Giriş katında geniş bir toplantı odasının bulunduğu villada, danışma bölümü ile otopark da var. Girişinde Türk bayrağının asılı olduğu ofisin güvenliği de, güvenlik görevlileri ve kamera sistemiyle sağlanıyor. İhsan oğlu, Ankara’daki çalışmalarını ise Gaziosmanpaşa semti Filistin Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı villada yürütüyor.

Edinilen bilgiye göre Ankara’daki ofis binası 2 aylık kontratla kiralandı. Binanın kontratını imzalayıp kirasını ödeyen ise İhsanoğlu’nun çocukları.

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İhsanoğlu, mesajında “Birliğin ve beraberliğin müjdecisi Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya huzur, barış ve güven getirmesini diliyorum. Bereket, bolluk ve iyiliğin daim kılındığı, yardımlaşma ve paylaşımın arttığı, dualarımızın kabul olduğu iftar sofraları temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Milliyet


Geri Dön