12 / 05 / 2024

ekmeleddin ihsanoğlunun ne kadar nakit parası var

ekmeleddin ihsanoğlunun ne kadar nakit parası var

Ekmeleddin İhsanoğlu mal varlığını YSK'ya açıkladı. Peki buna göre CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var var? İşte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı....

İpoteğin kurulması için ne yapılır?

Medeni Kanun gereğince, alacaklılar borçlunun kendilerine olan borcu için taşınmaz ipoteği talep edebiliyor. Peki, ipoteğin kurulması için ne yapılır? İpotek kurulması için nereye ve nasıl müracaat edilir?

İpotek tesis ücreti ne kadar?

İpotek, ister borçlunun mülkiyetinde olsun ister borçlunun mülkiyetinde olmasın, borç nedeni ile tapu üzerine konulan güvence olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ipotek nasıl konur? İpotek tesis ücreti ne kadar?

Evime haciz geldi ne yapmalıyım?

Haciz ile borcunu ödemeyen borçlunun menkul ve gayrimenkul mallarına, alacaklının talebi üzerine adli ve idari makamlarca el konuluyor. Peki, evime haciz geldi ne yapmalıyım diyorsanız işte yanıtı..

Haciz ne zaman kalkar?

Borcunu ödemeyen borçlunun menkul ve gayrimenkul mallarına, alacaklının talebi üzerine adli ve idari makamlarca el konulması için yapılan haciz bazı durumlarda kalkıyor. Peki, haciz ne zaman kalkar?

Eve icra gelirse ne yapmalıyım?

Borçlunun borcunu ödeyememesi halinde alacaklının icra talebinde bulunarak eve haciz memuru göndermesi haciz işlemi olarak tanımlanıyor.Peki icra eve gelirse ne yapmalıyım?Eve gelen icra memuru ne alır?

Haciz memuru evden ne alabilir?

Borçlunun borcunu ödememesinden dolayı, alacaklı icra memuru aracılığı ile borçlunun evine gelerek kimi eşyalara haciz koyabiliyor; kimi eşyalar ise haczedilemiyor.Peki,haciz memuru evden ne alabilir?

Eve icra gelirse ne alır?

Alacaklı borcunu tahsil işlemi için İcra Müdürlüğüne icra takibi talebinde bulunabiliyor. Borçlu, gönderilen tebligatı dikkate almaz ise borçlunun evine icra gelebiliyor. Peki, eve icra gelirse ne alır?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var?

Ekmeleddin İhsanoğlu mal varlığını YSK'ya açıkladı. Peki buna göre CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var var? İşte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı....

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı!

Cumhurbaşkanı adayları mal varlıklarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. İşte Başbakan Erdoğan ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı...

Ekmeleddin İhsanoğlu için Levent'te villa tutuldu!

CHP ve MHP’nin ortak cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstanbul’daki karargâhı belli oldu. İhsanoğlu, seçim çalışmalarını İstanbul’da da Ankara’da olduğu gibi bir villada yürütecek.

Tevdi mahalli tayini ne demek?

Borçlunun borcunu ödemek istemesine rağmen alacaklının bunu kabul etmemesi, alacaklının adresinin bulunamaması gibi durumlarda borçlu, tevdi mahalli tayini isteyebiliyor. Peki, tevdi mahalli tayini ne demek?

Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir?

Ekmeleddin İhsanoğlu, 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefet partileri CHP ve MHP tarafından aday gösterilen isimdir. Peki Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir? İşte Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu biyografisi, özgeçmişi...

ekmeleddin ihsanoğlunun ne kadar nakit parası var Haberi

ekmeleddin ihsanoğlunun ne kadar nakit parası var
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var?


CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunduğu mal beyanı açıklandı.


İhsanoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan açıklamada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun YSK'ya, adaylık belgeleriyle mal beyanını sunduğu bildirildi.



Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı!


İşte İhsanoğlu'nun kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunduğu ifade edilen açıklamadan mal varlığı listesi; 


- Kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 daire, 


- Bir 2006 marka Opel Vectra otomobil 


- Banka hesaplarında toplam 240 bin 427 lira


- Banka hesaplarında toplam 3 milyon 596 bin 304 dolar


- İhsanoğlu, 2011'de Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binaları, Bozok Üniversitesi'ne bağışladı.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var? Öğrenmek...