11 / 05 / 2024

Eko Atlantik

Eko Atlantik

Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde başlanan Eko Atlantic projesi için Türkiye'ye yatırım davetinde bulunuldu...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Güzide Dursun tarafından kuruldu. 

Nijerya Eko Atlantic City, Dubai olur mu?

'Afrika'nın Dubaisi' olma iddiasını taşıyan ve deniz doldurularak yapılan Nijerya'nın büyük projesi Eko Atlantic City hem doğa hem de insanlar açısından birçok risk taşıyor...

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim!

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 2+1 fiyatlarının 299 bin TL'den başladığı projede banka aracısız, 60 ay 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Eko Atlantic City: Afrika'nın ortsında zenginlere özel şehir!

Eko Atlantic City ile Nijerya'da zenginlere özel şehir inşa ediliyor. 300 bin zengine ez sahipliği yapacak şehir, 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak.

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly Pendik projesi 140 daireden meydana geliyor. Pendik Atlantik Fly projesinde ara ödeme yok, taksit yok, banka yok. İşte Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi..

Eko Atlantik Haberi

Eko Atlantik

Atlas Okyanusu üzerinde hayata geçirilecek dev şehir projesi Eko Atlantic için yatırımlara başlandı. Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde 10 milyon metrekare alanda inşa edilecek proje için 140 milyon ton kum kullanılıp dev ada doldurulacak. 250 kişinin yaşayacağı bir şehir olacak projeye 7 milyar dolar yatırım yapılacak. Eko Atlantic projesi için Türk yatırımcılara da davet geldi. Metrekaresi bin 250 dolara satılan projenin özellikle marinası için ortak arandığını...