27 / 04 / 2024

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karaman, Cihangir Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Arnavutköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Topak ve Murat Topak ortaklığında açıldı.

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Ağyüz tarafından açıldı.

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Uğur Kıraç tarafından açıldı.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Arnavutköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Sabancı ve İzzettin Elgün tarafından kuruldu.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Haberi

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karaman, Cihangir Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocal'ta kuruldu


Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gerçek ve tüzel kişilere her türlü mühendislik hizmetleri vermek almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi, H. Ali Yücel Sokak, No:2/B Kat:3...