06 / 05 / 2024

Eko Silivri fiyatları

Eko Silivri fiyatları

9 blok şeklinde yükselen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor.

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Talep artınca fiyatlar patladı! İstanbul'un üç ilçesinde emlak bedelleri resmen üçe katlandı!

Vatandaş ile yatırımcıların yeni gözdeleri arasında yer alan Şile, Silivri ve Çatalca'da emlak fiyatları bir sene içinde 3'e katlandı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Ağustos'a özel fiyatlar kaçmaz! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını sorgulayıp araştırıyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da sağlayan Fiat Fiorino Combi, fiyat etiketi en çok merak edilen ticari modellerden biri. Peki Fiat Fiorino'nun Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiorino 13 Ağustos 2022 fiyat lis

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de!

5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da önceki yıla göre ortalama gayrimenkul fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu. Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020 ve KİPTAŞ Silivri 4. Etap fiyatları...

Konut değeri en çok Bergama ve Silivri'de arttı!

GABORAS tarafından abonelerine özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu.

TOKİ Silivri Alipaşa 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa 2019 projesi nerede? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Silivri Alipaşa 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Silivri 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Eko Silivri fiyatları Haberi

Eko Silivri fiyatları

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor. 


E-5 Karayoluna 400 metre mesafede inşa edilen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi İstanbul Silivri ilçesinde konumlandırılıyor. 


Eko Silivri Evleri'nde 2+1,  3+1 ve 4+1 oda sayısında villa seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 92, 136 ve 145 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


9 blok şeklinde yükselen Ekosilivri projesinde dairelerin yanı sıra açık yüzme havuzu, çoklu aktivite spor alanı (basketbol, voleybol, tenis, futbol), cafeterya ve sosyal tesis bulunuyor.


Sahile, bütün alışveriş ve sosyal olanaklara yürüme mesafesinde konumlandırılan Eko Silivri projesi Maxi AVM ile komşu konumda, Silivri Belediyesi ve şehir hatları vapur iskelesine 5 dakika araç mesafesindedir.


Tel: 0212 450 0036

Web: http://ekosilivri.com/

Pınar...