23 / 07 / 2024

Ekoköy projesi nedir

Ekoköy projesi nedir

Kartepe Belediyesi tarafından yürütülen 'Bir Başka Yaşam Mümkün' adlı projeyi yerinde görmek ve yakından tanımak için Batman'dan gelen heyete, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ön bilgi verdi.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

Mersin Üniversitesi'nde Ekoköy Fikirleri Projesi tanıtıldı!

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katıldığı Mutlu Yaşam Köyü: Mezitli Belediyesi "Ekoköy Fikirleri" Öğrenci Proje yarışmasının sunumları gerçekleştirildi.

Apartman işletme projesi nedir?

Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, yönetici gecikmeksizin bir işletme projesi yapmak ile sorumlu oluyor. Peki, apartman işletme projesi nedir? Nasıl yapılır?

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Emlak Konut Köy projesi!

Emlak Konut Köy projesi metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Şehrin doğası sloganıyla satışa sunulan proje Siyah Kalem İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Şehrin doğası Köy projesi!

Şehrin doğası sloganıyla satışa çıkan Emlak Konut Köy projesi Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Şehrin doğası Köy projesi 1+1'den 6+1'e kadar alternatif daire tipleriyle alıcı bekliyor.

Köy projesi lansman fiyatları!

Siyahaklem Köy projesinde satışlar lansmana özel fiyatlarla devam ediyor. Projede 1.167 olmak üzere 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Köy projesi lansman fiyatları...

Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri!

Siyah Kalem İnşaat ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi 1.167 konuttan meydana geliyor. Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

İstanbul'da Köy projesi inşa ediliyor!

Köy projesi Siyahkalem Mühendislik İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Siyahkalem CEO'su ibrahim Kahraman projenin bulunduğu bölge ile organik ilişki içinde olan bir yaşam alanı olarak tasarlandığını belirtti.

Sarıyer'e Köy projesi!

Sarıyer'e Köy projesi geliyor. Sarıyer Zekeriyaköy' e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı

Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy!

Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Köy projesi 467 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy 'de yer alıyor.

Ekoköy projesi nedir Haberi

Ekoköy projesi nedir

Kartepe Belediyesi Kırsal Turizmi canlandırmak, mahalle statüsüne kavuşmuş köylerinde yaşayan insanlara ekonomik olarak destek vermek, ilçede farklı bir turizm çeşidi oluşturmak amacı ile Ketenciler'de hayata geçirdiği Ekoköy Projesi gelişerek yaygınlaşıyor. MARKA desteği de alan ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde yürütülen örnek Ekoköy Projesi ve 'Bir Başka Yaşam Mümkün' adlı projeyi Batman Hasankeyf'de uygulamayı planlayan bir heyet, Kartepe ilçesini ziyaret etti. Batman Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, beraberinde İl Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Batman Kalkınma Ajansı Koordinatörü Eyüp Bulut ve Proje koordinatörü Emel Demirel ile Ekoköy Ketenciler'de incelemede bulunmak üzere Kartepe'ye geldiler. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından ağırlanan heyet gün boyu Ketenciler'de inceleme ve temaslarda bulundular. Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal...