29 / 04 / 2024

ekolojik koridor nereye kurulacak

ekolojik koridor nereye kurulacak

Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını açıkladı...

Murat Kurum: 78 ilde 50 milyon metrekarelik 278 millet bahçesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi ve 22 ilde ekolojik koridor projeleri"nin hızla sürdüğünü belirtti ve 78 ilde 50 milyon metrekare büyüklüğünde 16 milyar TL olan 278 millet bahçesi yaptıklarını vurguladı.

Murat Kurum: Türkiye'de 22 ekolojik koridor kurulacak!

Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını açıkladı...

Murat Kurum: 204 yeni millet bahçesi yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "204 yeni millet bahçesi, 22 ekolojik koridor, binlerce kilometre yeşil yaya yolu ve bisiklet yolu yapıyoruz" dedi.

5 soruda ekolojik koridor projesi!

Ekolojik koridorlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geliştirilen projeyle Türkiye'nin biyolojik çeşitliliği, fauna ve florası gibi doğal habitatları koruma altına alıyor.

Gayrimenkul sektörü 10 yılda nereden nereye geldi?

Ekonomik ve politik istikrarı yakalayan Türkiye 'nin büyümesinde gayrimenkul sektörünün katkısı yadsınamaz. Peki sektör 10 yılda hangi aşamalardan geçti, nereden nereye geldi? Sektör temsilcilerine sorduk...

Zeytinburnu Ambarlar nereye taşınacak?

İstanbul Zeytinburnu E-5 kenarındaki Ambarlar, nereye taşınacak? NAKO Ambarlar arazisi nereye gidiyor? Ambarlar Zeytinburnu'ndan Hadımköy'e mi gidecek? NAKO Ambarlar Zeytinburnu'ndan Arnavutköy Hadımköy'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

İstihkak davası nereye açılır?

Yasal veya atanmış mirasçı, terekeyi veya bazı tereke mallarını elinde bulunduran kimseye karşı mirasçılıktaki üstün hakkını ileri sürerek miras sebebiyle istihkak davası açabiliyor. Peki, istihkak davası nereye açılır?

Kira gelir vergisi ödemesi nereye yapılır?

Gelir vergisi kanunu gereğince her sene, bir önceki sene içerisinde elde edilen işyeri ve mesken kiralamalarından elde edilen gelir için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, kira gelir vergisi ödemesi nereye yapılır?

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Sit alanlarında ekolojik temelli bilimsel araştırma!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından “Doğal Sit Alanlarının Değerlendirilmesine İlişkin Teknik Esaslar” çerçevesinde doğal sit alanlarında dört mevsimi kapsayan “Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi” yaptırılıyor...

Özel ekolojik turizm tesisi alanına 1 ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur Bucak İlçesi, Karacaören Köyü, Camicivarı Mevkiinde, ekolojik turizm tesisi yapılmak istenilen özel mülkiyete ait alan için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı, çevresi için de 3. Derece Arkeolojik Sİt Alanı kararı verildi.

Ankara'da nereye yatırım yapmalı? Değeri yükselen bölgeler...

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi, Necdet Uğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak'ta kuruldu.

ekolojik koridor nereye kurulacak Haberi

ekolojik koridor nereye kurulacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da temaslarını sürdürüyor. Kurum, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum, tüm Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridor kurulacağını açıkladı. 

"22 ekolojik koridor kurulacak"

Bakan Kurum, bütün Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını duyurdu. 

Konya'nın da bu ekolojik koridor projesinde bulunduğunu söyledi Kurum, şöyle konuştu: 

"Ekolojik koridorların bir parçası da millet bahçeleri. Millet bahçeleri kapsamında 81 ilimizde çalışmalar yürütüyoruz. 23'ünün açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şu an devam eden 212 millet bahçesi projesi var. Bunlardan 11'i de Konya'da. Bu...