10 / 05 / 2024

ekolojik park hatay

ekolojik park hatay

Türkiye'nin ilk ekolojik parkı, ülkelerindeki savaş ortamından kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocuklar için Hatay'ın Altınözü ilçesinde açıldı. Parkta kullanılan aktivite grupları daha önce kullanılan malzemelerden ve ağaç ürünlerinden yapıldı...

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Hatay Avcılar Çeşmesi'nin zemin çalışmaları tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Yayladağı ilçesinde “Avcılar Çeşmesi” projesi yapımı sürüyor.

Hatay'da boş park alanları yeşilleniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği planlı, programlı ve geleceğe dönük dokunuşlarla kent estetiğini önemseyen bir bakış açısıyla hizmetler üretiyor.

Hatay Doğa Parkı'nın temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay hedefiyle çıktığı Hatay'a hizmet yolunda Doğa Parkı adlı Projesiyle büyük bir çalışmanın altına imza attı.

Hatay'a yeni sosyal yaşam alanları yapılacak!

Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Hatay Büyükşehir'den yeni rekreasyon alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde atıl kalan alanları vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

ekolojik park hatay Haberi

ekolojik park hatay

Türkiye'nin ilk ekolojik parkı, ülkelerindeki savaş ortamından kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocuklar için Hatay'ın Altınözü ilçesinde açıldı. Ekolojik parkta kullanılan tüm aktivite gruplarının neredeyse tamamı daha önce kullanılan malzemelerden ve ağaç ürünlerinden yapıldı.


Hayata Destek Derneği, Hatay'ın Altınözü ilçesinde Türkiye'nin ilk ekolojik oyun parkı 'Bir Dünya Çocukları Parkı'nı açtı. Hayata Destek Derneği, Ekim 2012’den bu yana Hatay, Şanlıurfa ve Kilis bölgelerinde kamp dışında yaşayan Suriyeli aileler için insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Dernek, doğal ve insan kaynaklı afetlerden etkilenen hassas grupların başında gelen çocuklara çeşitli faaliyetlerle hem eğitim, hem de psikososyal olarak destek veriyor. Altınözü Belediyesi’ne hediye edilen park ile çocukların kendilerine ve doğaya zarar vermeden üretebilecekleri, yeniden kullanıma örnek olabilecek bir alan oluşturmayı hedeflendi. Aynı zamanda proje ile Suriyeli ve...