28 / 04 / 2024

Hatay'a yeni sosyal yaşam alanları yapılacak!

Hatay'a yeni sosyal yaşam alanları yapılacak!

Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.





Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda bünyesinde bulunan uygun alanları değerlendirerek Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.


ANTAKYA ODABAŞI’NDA MİNİ PARK DÜZENLEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerine yeni sosyal yaşam alanları kazandırma ve toplumsal kaynaşmayı arttırma hedefiyle hareket eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde mini bir park düzenlemesi gerçekleştirdi.


HBB ekipleri tarafından yapılan düzenleme çerçevesinde, çocuk oyun grubu, kamelyası, oturma grupları ve çöp kovaları tamamlanan park, kısa süre içerisinde yapılacak yeşillendirme çalışmalarıyla vatandaşlara layıkıyla hizmet verecek.


DÜZENLENEN PARKLAR, HEM ÇOCUKLAR MUTLU EDİYOR HEM DE KENT ESTETİĞİNE KATKI SAĞLIYOR


Mevcut alanın durumuna göre yapılan irili ufaklı parklarla hem çocukların, ailelerinin gözetiminde güvenli alanlarda ve sağlıklı koşullarda eğlenerek, fiziksel gelişimlerine katkı sağlanıyor hem de kentin estetiğine katkı verilerek sosyal alanları zengin bir Hatay oluşturuluyor.


Hatay Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön