13 / 05 / 2024

Hatay park projeleri

Hatay park projeleri

Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.

Hatay Uzunbağ'a yeni park!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, bu hedefine geniş mesire alanlarının yanında uygun durumdaki mahallelerle irili ufaklı yeni parklar yaparak ulaşmayı hedefliyor.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Hatay park projeleri Haberi

Hatay park projeleri



Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda bünyesinde bulunan uygun alanları değerlendirerek Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.


ANTAKYA ODABAŞI’NDA MİNİ PARK DÜZENLEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerine yeni sosyal yaşam alanları kazandırma ve toplumsal kaynaşmayı arttırma hedefiyle hareket eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde mini bir park düzenlemesi gerçekleştirdi.


HBB ekipleri tarafından yapılan düzenleme çerçevesinde, çocuk oyun grubu, kamelyası, oturma grupları ve çöp kovaları tamamlanan park, kısa süre içerisinde yapılacak yeşillendirme çalışmalarıyla vatandaşlara layıkıyla hizmet verecek.


DÜZENLENEN PARKLAR, HEM ÇOCUKLAR MUTLU EDİYOR HEM DE KENT ESTETİĞİNE KATKI SAĞLIYOR


Mevcut alanın durumuna göre yapılan irili ufaklı parklarla hem çocukların, ailelerinin gözetiminde güvenli alanlarda ve sağlıklı koşullarda...