17 / 05 / 2024

ekosol hizmet tesisleri

ekosol hizmet tesisleri

Ege Bölgesinde 20 dönüm arazi üzerinde yeni tesis yatırımı yaptıklarını açıklayan Ekosol Genel Müdürü Burçin Karababa, 2014'te hizmete alacakları tesisle hem kapasitelerini artıracaklarını hem de ihracata başlayacaklarını söyledi..

Çekmeköy İspinoz Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Çekmeköy Belediyesi yeni sosyal tesisini hayata geçirdi. İspinoz Sosyal Tesisleri, Çekmeköy Merkez Mahallesi’ndeki Kent Park içinde hizmet vermeye başladı.

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Ereğli'de hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Kayseri Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 21 Ağustos 2015 tarihinde temeli atılan Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başladığını söyledi.

Malatya Akçadağ'da Halı Saha Tesisleri modern hale dönüştürülüyor!

Akçadağ’da uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Akçadağ Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Kızılcahamam'da Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri inşa ediliyor!

Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Kızılcahmam Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

Ankara Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Sabancı Tesisleri'ndeki Kaktüskent tahliye edildi!

Sabancı Sosyal Tesisleri'nde uzun zamandır hizmet veren Kaktüskent tahliye edildi. İşletmeci Nuri Özbakır, "Milyonlarca liralık eşyam yedi eminde çürüyecek" dedi.

Aydın Esat Ergüler Tesisleri'ne ek bina inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Çiğli Belediyesi kaçak 65 yapının yıkım ihalesini 16 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Çiğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Çiğli'de yer alan ruhsatsız ve kaçak 65 yapının yıktırılması işi 16 Şubat 2015 tarihinde Şantiye Hizmet Tesisleri'nde ihaleye çıkarıyor.

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Yaklaşık 20 yıldır Yuvacık Barajı’nın üzerinde kamping, piknik alanları ve restoranıyla hizmet veren Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı. Tesisin yalnızca restoran mutfağında zarar oluşmasına sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmadı

Katı atık düzenli depolama tesisleri 46,5 milyon kişiye hizmet veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı katı atık düzenli depolama tesisleri ile 46,5 milyon kişiye hizmet veriyor. Bakanlık atıklarla mücadele kapsamında çalışmalarına hız verdi.Katı atık düzenli depolama sayısı ülke genelinde 76’ya ulaştı...

Pazar yerinde bulunması gereken hizmet tesisleri ve özellikleri!

Pazar yerleri, Belediyelerce tespit edilecek yer ve günlerde kurulan üretici ve semt pazarları olarak karşımıza çıkıyor. Peki, pazar yerinde bulunması gereken hizmet tesisleri ve özellikleri nelerdir? İşte pazar yerleri özellikleri..

ekosol hizmet tesisleri Haberi

ekosol hizmet tesisleri

Sektörde sertifikalı yüzde 100 organik solucan gübresi üretimiyle faaliyet gösteren Ekosol, yeni tesis kuruyor. 2014'ün ilk çeyreğinde faaliyete geçireceği yeni tesisle üretim kapasitesini artırmayı planlayan Ekosol, ayrıca aynı yıl ihracata başlamayı hedefliyor. Üretim kapasitesini artırmak amacıyla yatırım yapma kararı aldıklarını söyleyen Ekosol Tarım ve Hayvancılık Genel Müdürü Burçin Karababa, bu karar doğrultusunda Ege Bölgesi'nde 2 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 20 dönüm üzerinde 750 bin dolarlık yatırım yaptıklarını açıkladı. Ayrıca 2014 yılında toplam 5 bin alan üzerine kuracakları yeni tesis için çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Karababa, "2014 Nisan ayında 3 bin metrekaresi kapalı toplam 5 "bin metrekarelik bir alanda yaklaşık 400 bin dolarlık yeni makine ekipman ve 750 bin dolarlık bir inşaat yatırımıyla yeni işletmemizde üretime devam etmeyi planlıyoruz. Bu...