30 / 04 / 2024

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Yaklaşık 20 yıldır Yuvacık Barajı’nın üzerinde kamping, piknik alanları ve restoranıyla hizmet veren Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı. Tesisin yalnızca restoran mutfağında zarar oluşmasına sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmadı




Yuvacık Barajı’nın üzerinde bulunan Karaaslan Tesisleri’nde önceki gece saat 02.00 sularında yangın çıktı. Tesis çalışanlarının durumu fark etmesiyle yangına müdahale edildi. Restoran bölümü içerisinde yer alan, ızgaraların yapıldığı bölümde çıkan yangının ise elektrik aksamında kaynaklanan bir durumdan çıktığı tahmin ediliyor. Tesisinde oluşan zararla ilgili konuşan işletme sahibi Sedat Karaaslan, “Çıkan yangın tesisimizin çok küçük bir bölümünü etkiledi. 30 bin lira civarında bir hasarımız var. Fakat tesisimiz hizmet vermeye devam ediyor” dedi.



30 BİN LİRA ZARAR

Çıkan yangının işleri aksatmadığını belirten işletme sahibi Sedat Karaaslan, “Dün gece elektrik aksamından kaynaklı ufak bir yangın tehlikesi atlattık. Büyümeden müdahale ettik. Sadece restoran bölümümüzün mutfağı zedelendi. 30 bin lira civarında bir zarar oluştu. Ama bu yangın bizim tesisimizi etkileyecek bir şey değil. Tesisimiz çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde yangından kalan izleri de silmiş oluruz” açıklamasında bulundu.



Dünya


Geri Dön