02 / 05 / 2024

Ekrem Çelebi ağrı

Ekrem Çelebi ağrı

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Patnos'un en büyük camisini inşa etmek için yaptıkları çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi. Çelebi, "Bu camii Patnos'u cazip bir ilçe merkezi haline getirecek” dedi....

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

120-125 bin bina ağır hasar görecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da şu ana kadar yapılan testlere göre; ‘İstanbul’da 120-125 bin binanın ‘ağır hasar alacağının’ tahmin edildiğini’ belirtti. 

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim” dedi.

Ağrı'da arazilerin yüzölçümleri TBMM'de!

Ağrı ilinde arazi satın alan yabancı gerçek ve tüzel kişi sayısı ve bu arazilerin yüzölçümleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Ömer Faruk Karabayır ile birlikte inşaatı devamı eden 350 yataklı Ağrı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı...

Ekrem Çelebi ağrı Haberi

Ekrem Çelebi ağrı


AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Patnos'un en büyük camisini inşa etmek için yaptıkları çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.


Açıklamada bulunan Ekrem Çelebi, yeni cami ile birlikte Patnos'ta yeni yolların açıldığını belirtti. Çelebi, “Hemşehrilerimin de bildiği gibi 2013 yılı Haziran ayında Patnos ilçe merkezinde bulunan jandarmaya ait bir arsa bulunmaktaydı. Bu arsa Patnos'un gelişimini engelliyor, yolların daralmasına sebep oluyordu. Jandarmaya ait bu alan yüzünden halkımız birçok kez yolların daraldığını iletti. Bende bu konu için camii projesi ile çalışmalara başladım. Ağustos ayında bu çalışmalar meyvesini verdi. Öncelikle jandarma komutanlığına tahsisli arsayı aldık. Burada bulunan karakol ve jandarmaya ait binaların yıkımını gerçekleştirdik. 2013 yılının Kasım ayında ise zemin etütleri ile jet kraft işlemlerini gerçekleştirdi. Camii yapmaya karar verdiğimiz bu alanın jandarmadan alınması ile...