28 / 06 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan kamu bankalarına çağrı: İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun!

Ekrem İmamoğlu'ndan kamu bankalarına çağrı: İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kamu bankalarına çağrı yaparak "İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun" dedi.



 

 


Küçükçekmece'de geçtiğimiz günlerde yerle bir olan ve 1 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bina, İstanbul'da dönüşümün ne kadar önemli olduğunu bir kez ortaya koydu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mega kentteki yapı stokunun tespiti ve kentsel dönüşümü hızlandırma için başlatmış olduğu hızlı tarama testlerinde bugüne kadar yüksek riskli ve çok riskli 1556 bina tespit edildi.

Şehirde son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak bir paylaşım da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı https://x.com/ekrem_imamoglu üzerinden yaptığı paylaşımda Kamu bankalarına bir kez daha çağrı yapıyorum; Biz KİPTAŞ olarak vatandaşımıza kefiliz, gelin siz de riskli yapıların dönüşümü için düşük faizli, uzun vadeli kredi verin, çözümün parçası olun. İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Nissan Juke'a 100 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! Ayda 27 bin 500 TL taksitle Juke fırsatını duyan bayiye koştu!

Gayrimenkul ve otomobil fiyatları dolar bazında yüzde 30 seviyesinde düştü! 

Tapu harçları ve emlak vergisine yeni düzenleme vatandaşı isyan ettirdi


Geri Dön