29 / 04 / 2024

Ekrem Elginkan kimdir

Ekrem Elginkan kimdir

Elginkan Holding'in sahibi Hüseyin Ekrem Elginkan kimdir? Hüseyin Ekrem Elginkan ne zaman vefat etti? İşte Hüseyin Ekrem Elginkan'nın biyografisi ve Elginkan Holding tarihçesi bu haberde...

Ekrem Korkmaz kimdir? Pera GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ekrem Korkmaz nerelerde çalıştı? Pera GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ekrem Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Nevzat Öztangut, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Ekrem Nevzat Öztangut..

Ekrem Eşkinat kimdir?

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kimdir? Ekrem Eşkinat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Eşkinat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ekrem Eşkinat...

Ekrem Bahadır Çalışkan kimdir?

Mimar Ekrem Bahadır Çalışkan kimdir? Mimar Ekrem Bahadır Çalışkan bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ekrem Bahadır Çalışkan bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Ekrem İmamoğlu kimdir?

Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Elginkan kimdir Haberi

Ekrem Elginkan kimdir

Hüseyin Ekrem Elginkan kimdir?

Hüseyin Ekrem Elginkan, 1924 yılı İzmir doğumlu. Hüseyin Ekrem Elginkan'ın çocukluğu kardeşi Cahit Elginkan ile İzmir Varyant’ta geçti. Ekrem Elginkani 2 Nisan 1999 yılında vefat etti.


İzmir Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Necmettin Erbakan ve Süleyman Demirel’le aynı dönemde, 1948 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Makine Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 1951 yılında ilk şirketini kurdu.


Çalışma arkadaşlarına, “Ben dahi hata yapmışsam, bunu raporunuzda açıkça belirtin” diyordu.


Elginkan Holding tarihçe:

Cahit Elginkan’ın ölümünden sonra Ekrem Elginkan işi tamamen profesyonellerle götürdü. 1967’de Elginkan Holding kuruldu. Satışlar büyüdükçe basınçlı döküm işine girildi ve 1969’da Elba doğdu. Ardından gaz armatürleri (fırın musluğu, ocak musluğu, dedantör) işine girdiler. 1970’te Manisa’da valf fabrikası kuruldu. 1972’de armatür üretiminin bir bölümü Edirne’de kurulan fabrikada sürdü. 


Aynı yıl baba Ahmet Elginkan...