08 / 05 / 2024

ekrem eşkinat

ekrem eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imar çalışmaları hakkındaki toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Süleymanpaşa'da pazar yerine esnaflardan tepki!

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 2017 yılına kadar Pazar yerini Gündoğdu Mahallesi'ne taşıma çalışmasına pazarcılardan tepki geldi. Belediye 'alt yapıyı götüreceğiz' dese de pazarcılar, "Bu alan belki 6-6 yıl sonrası için düşünülebilir" dedi

Trakya'nın en büyük meydanı için Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'nın çevresi yıkılacak!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Cumhuriyet Meydanını, Yapı Kredi Bankasına kadar kavuştu. Yukarıdan da Valilikten sahile kadar buluşturan bir büyük meydanın Trakya'nın en büyük meydanın açılışının ilk adımını attık.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da toplu ulaşıma zam sinyali! Ekrem İmamoğlu açıkladı: ÖTV ve KDV zamları yansıyacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÖTV ve KDV'deki yükselişe dikkat çekti ve toplu taşıma fiyatları için zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı! İstanbullular hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı!

İmamoğlu'na hapis kararı çıktı borsa yüzde 4'e yakın düştü

BİST 100 endeksi birinci seansta tarihi zirvesini 5300 puanın üzerine taşıdı ancak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıkmasının ardından borsada düşüş yüzde 4'e ulaştı.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmeğe 'zam' açıklaması: Halk Ekmek kaç liradan satılacak?

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

ekrem eşkinat Haberi

ekrem eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imar çalışmaları hakkındaki toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.


Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda yapılan toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Berkay Çakır, Mehmet Hilmi İşsever, Telat Akköse ve Gülferah Güral ile basın mensupları katıldı.


BAŞKAN EŞKİNAT; "BİR ŞEHRİN İMAR PLANI YAPILDIKTAN SONRA O ŞEHRİN İMAR PLANINA UYULUYOR OLMASI LAZIM"

Yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Eşkinat; "Bir şehrin imar planı yapıldıktan sonra o şehrin imar planına uyuluyor olması lazım. İmar ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çıkan kanunlara uygun çalışmak lazım. Şimdi bir de Türk usulü diye bizim kendimizin ürettiği bir usul var. Hani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, kaçak çatı katı yapayım da yandaki komşu da isterse kaçak gökdelen...