05 / 05 / 2024

Ekrem Koca İnşaat kimin 

Ekrem Koca İnşaat kimin 

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

'Ekrem İmamoğlu'nun şirketi inşaat faaliyetlerini durdurmadı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun büyük ortağı olduğu İmamoğlu İnşaat firmasının işlerinin durdurulmadığı iddia edildi...

Koca Proje Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koca Proje Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli Alper Koca ve Ümmet Koca tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Ekrem Koca İnşaat kimin  Haberi

Ekrem Koca İnşaat kimin 

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Koca tarafından kuruldu.

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat tahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; GÜZELYALI MAH.KARAPINAR CAD. NO:9 B...