02 / 05 / 2024

Ekrem Top

Ekrem Top

FY ET İnşaat Turizm Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Top, Faruk Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Ekrem Demirtaş, İzmir'deki plan iptallerini eleştirdi!

İzmir Ticaret Odası aralık ayı meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir planlarının iptallerini eleştirdi. Demirtaş, kentte çeşitli itirazlarla planların yargı tarafından iptal edilmesine değindi.

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi, Hasan Birol Türker ve Orfan Mashaal ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Ekrem Can İnşaat yeni projelerini Aralık 2018'de tamamlayacak!

2003 yılında aile şirketi olarak kurulan Ekrem Can İnşaat bugüne kadar yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyor.

Ekrem İmamoğlu İhlas Marmara Evleri'ndeki çalışmaları inceledi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllar belediye eli değmemiş olan site içerisine yapılan yenilik ve çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşla birlikte bölgeyi gezen İmamoğlu, çocuklarla da sohbet etti.

İzmit Topçular'da mahalle konağı için temeller atıldı!

İzmit Belediyesi Topçular mahallesine yapılacak olan mahalle konağı için temel atma töreni düzenledi. İzmit Belediyesi Topçular Mahallesine yapacağı mahalle konağının temellerini attı.

Yalçın Topçu, Kıbrıs Su Temin Projesi'nin önemine işaret etti!

Topçu: "Su Temin Projesi önümüzdeki günlerde, önümüzdeki yıllarda her iki toplumun da eşit siyasetiyle eşit siyasi paylaşımıyla olacak barışa, huzura, adalete doğru atılacak adımda bu suyun da bir köprü olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Yalçın Topçu, Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon hakkında bilgi aldı!

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Ayşe Erdoğdu Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri açıldı!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ilçelere de uzanan spor yatırımlarımızın adeta imzasıdır" dedi

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri bugün açılıyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri 6 Ekim Salı günü açılıyor. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışa tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nin açılışı ertelendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri resmi açılış töreninin yoğun hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılıyor!

Sakarya'nın en önemli yatırımlarından olan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılışının bugün gerçekleştirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılacak!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri 30 Eylül'de açılıyor!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılış töreninin 30 Eylül'de gerçekleştirileceğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’u Türkiye ve Dünya’ya mâl olacak yeni futbolcuların adresi yapmayı arzu ettik" dedi

Ekrem Top Haberi

Ekrem Top

FY ET İnşaat Turizm Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Top, Faruk Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


FY ET İnşaat Turizm Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde? kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...