29 / 04 / 2024

Ekrem Yavaş

Ekrem Yavaş

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Sındırgı-Akhisar karayolunun ihalesi yapıldı!

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 32 yıldır yenilenmeyi bekleyen Sındırgı-Akhisar karayolunun ihalesinin yapıldığını bildirdi.1984 yılında değişmesiyle kaderine terk edilen Sındırgı'da hayaller yeniden yeşermeye başladı.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İngiliz konut harcamalarındaki yavaşlama endişe verici!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: "İngiltere’de konut ve tüketici harcamalarının büyümesinde devam eden yavaşlama, ekonomik büyüme görünümüne ilişkin temel endişeler arasında yer alıyor" dedi.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Ekrem İmamoğlu: İmar planı için kimse kapımızı çalamaz!

Artan konut satışlarında ulaşım problemi nasıl çözülecek? Yıllardır bekleyen metro projesinde son durum ne? Emlak projeleriyle birlikte sosyal hayatı hareketlendirmek atılıyor mu? İşte tüm bu soruları Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yanıtladı...

Londra'da konut fiyatlarında artış yavaşladı!

Londra'da konut fiyatlarındaki artış yavaşladı. Fiyat artışı Şubat ayında, diğer aylara göre en düşük seviyesinde seyretti.

Moody’s: Türkiye'nin ekonomik yavaşlaması endişelendiriyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye açıklaması yaptı. Moody’s, "Türk bankaları iyi sermayelendirilmiş durumunu koruduğunu ama Türk Lirası’ndaki değer kaybı ve ekonomik yavaşlama bankacılık sistemine ilişkin yeni endişeler oluşturduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü için metro elzem!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün E-5 ile bağlantı noktasındaki bekleyen projelerin ve Metro’nun en kısa zamanda hayata geçmesinin elzem olduğunun altını çizdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Ekonomideki yavaşlama konut alımlarını etkilemedi!

Darbe girişimi ve darbecilerin temizlenmesi, Doğu ve Güneydoğu’daki yerleşim bölgelerinde terörü bitirme hareketi ve ardından Suriye ile Irak’taki çatışmalar ülkede yaşamı büyük ölçüde etkiledi. Ekonomideki genel yavaşlamaya rağmen insanlar 3 sektörde para harcamaya devam etti.

Ekrem Demirci: Döviz değil, konut alın!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Vatandaş elindeki dövizi bozdurarak borsa ve gayrimenkul gibi Türk enstrümanlarına yatırım yapmalı” dedi

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ekrem Yavaş Haberi

Ekrem Yavaş

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanda, yeşil alan, otopark, yürüyüş parkurunun olacağı kent meydanı projesi ihalesinin 25 Şubatta yapılacağını müjdeledi.


İlçenin merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanında hayata geçirilecek olan Kent Meydanı projesi hakkında bilgi veren Başkan Yavaş; “Cumhuriyet Meydanımız Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur’un talimatıyla 25 Şubat’ta ihaleye çıkıyor. 4 Bin 500 metrekarelik bir alanın altında 2 Bin metrekare 82 araçlık yeraltı otoparkı bulunuyor bu projenin. Ve üzerindeki 4 Bin 500 metrekarenin döşemesi yenilenmiş olacak. Cumhuriyet meydanı yeni belediye binası ile bütünleşmiş olacak. Uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat günlerini bu yıl yeni meydanımızda yapacağız. Kent Meydanı projesiyle birlikte aynı zamanda çevredeki dükkanların cephe giydirmelerini, kaldırımları, ara ve yaya trafiğini düzenlemiş olacağız....