29 / 04 / 2024

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Prof. Veysel Ulusoy'dan enflasyon açıklaması! Anladık mı gerçek enflasyon oranını şimdi?

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nın (ENAG) kurucusu Veysel Ulusoy, sosyal medya hesabı X'ten bütçe rakamlarına değinerek gerçek enflasyon rakamını açıkladı.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek ekonomi programının üç temel bileşenini açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomide programlarının üç temel bileşeni olduğunu ifade etti. İşte Bakan Şimşek'in ekonomi programı açıklaması... 

Gerçek Dost Enerji İnşaat Danışmanlık Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek Dost Enerji İnşaat Danışmanlık Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şendoğan Aktaş tarafından kuruldu.

Ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada kaç lira? Ayçiçek fiyatı yükseldi mi? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kars'ta yüksek rakıma ekilen yağlık ayçiçeğinde hasat dönemi başladı. Peki ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları kaç TL oldu? İşte ayçiçek 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Şimşek ve Secaattin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ayçiçekte hasat dönemi başladı! Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 14 bin dönüm araziye ekimi gerçekleştirilen yağlık ayçiçeğinin hasadı yapılıyor. Peki ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte borsa borsa ayçiçek 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarındaki son durum ne? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konya'da yerli ayçiçeği tohumu geliştirilmesi için yetiştirilen ürünlerin hasadı yapıldı. Peki ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarındaki son durum ne? İşte ayçiçek 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

Bakan Nebati ve MÜSİAD asgari ücrete ek zam miktarını değerlendirdi: Memnuniyet verici

Asgari ücrete 1 Temmuz'da yapılan ek zam oranı Hazive ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yapılan zam oranını değerlendirdi. Bakan Nebati asgari ücrete yapılan ek zam miktarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

TMO buğday paralarının ödeneceği tarihi açıkladı! Çiftçiler parasını nasıl alacak?

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday alım fiyatlarını Haziran ayının ilk günlerinde açıklamasının ardından çiftçiler tarlalardaki hasatlarını toplamaya başladı. TMO, ürünlerini ofise satan üreticilere paraların ne zaman ödeneceğini açıkladı. Çiftçiler parasını nasıl alacak belli oldu.

Migros'ta ayçiçek yağlarında dev indirim! İşte ayçiçek yağlarının indirimli fiyat listesi

Migros bayrama özel ayçiçek yağlarında indirim yaptı. Yudum yağlarındaki indirim bugün bitse de üzülmetin. Orkide ayçiçek yağlarındaki indirim 11 Mayıs'a kadar devam edecek. İşte Orkide ve Yudum ayçiçek yağlarının fiyat listesi...

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...