04 / 07 / 2024

Ekşinar Konakları satışları

Ekşinar Konakları satışları

Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor...

Yeni Değer Konakları satışta! Yeni proje! 

Yeni Değer Konakları'nda konut satışları başladı. Projede 54 adet daire bulunuyor. Peki Yeni Değer Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Konut satışları aylar sonra ilk kez arttı, ünlü ekonomistten şaşırtan yorum geldi!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 arttı. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Ekonomist Cihat Çiçek, "Bu kadar kiracı bezdirici, kredi caydırıcı koşullara rağmen bu kadar konut satışı muhteşem." ifadelerini kullandı.

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Ayos Meram Konakları satışta! Yeni proje!

Ayos Meram Konakları'nda satışlar başladı. Peki Ayos Meram Konakları projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Nevbahar Kemer Konakları satışta! Kemerburgaz'a 137 yeni konut geliyor!

İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar başladı. İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Lale Kısıklı Konakları satışta! Yeni proje!

Rekon İnşaat tarafından Üsküdar Kısıklı'da hayata geçen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatı 2 milyon 610 TL'den başlıyor.

Konut satışları Mayıs'ta düşecek mi?

Eva Gayrimenkul Değerleme Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektörde gerçek düşüşün Mayıs ayında görüleceğini bu ayda konut satışlarında yüzde 70-80 gibi bir daralma öngördüklerini belirtiyor.

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

Ekşinar Konakları satışları Haberi

Ekşinar Konakları satışları



Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. 


Atatürk Ormanının hemen yanı başında yükselen Florya Ekşinar Konakları'nda 76 metrekare ile 463 metrekare arasında 1+1'den 7+2'ye kadar değişen daireler ayrıcalıklı bir gelecek fırsatı sunuluyor. 


Yeni projeler geliştirmeye ve inşaat sektöründe kaliteyi yükseltmeye devam eden Eroğlu Gayrimenkul önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor. 


Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, 2014 yılının ilk 6 ayı içerisinde Bursa Harmony Tovvers, Erasta Fethiye AVM ve Esenyurt Logistic Center projelerinin teslimini gerçekleştirdi. 

İstanbul'da Yenimoda Evleri'nin ve Türkiye'nin en büyük ve en prestijli projelerinden Skyland İstanbul karma projesinin ise inşaası devam ediyor. 



Telefon numarası:0212 652 32 32

Web...