20 / 05 / 2024

ekşinar konakları videosu

ekşinar konakları videosu

Ekşinar Konakları projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor!

Düzce Konakları Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un 5 yıl içerisinde yeni cazibe merkezine dönüşecek Anadolu Yakası Şile’de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat'ın yatırımları Antalya'da ve Çanakkale'de devam edecek!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park!

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesinin ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Florya Ofis Park ödeme planı!

Florya Ofis Park projesi, Florya Ekşinar Konakları projesinin ticari birimleri olarak satışa sunuluyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Florya Ofis Park ödeme planı...

Ekşinar Konakları'nda ofisler 535 bin liradan başlıyor!

Toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana gelen Florya Ekşinar Konakları projesinde ofislerin fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ekşinar Konakları'nda son etap satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap satışlar başladı. Hemen teslimle, 1+1 daireler 450 bin lira, ofisler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor...

ekşinar konakları videosu Haberi

ekşinar konakları videosu


Eroğlu Ekşinar Evleri'nin havadan yeni videosu için...