27 / 04 / 2024

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı

Erzincan Belediyesi kaplıcaları yeniliyor. Bölgede 1 milyon 110bin TL’lik yatırım yapmayı planlayan Erzincan Belediyesi modern kapalı kabinler inşa edeceğini belirtti. Projede 12 yeni havuz planlanıyor.

Anayasa Mahkemesi'nden son dakika açıklaması: Ek zam oranlarını belirleyen düzenleme iptal!

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay üyelerinin maaşlarına birinci sınıf hakim savcılardan daha çok ek zam yapılmasını öngören kanun hükmü iptal edildi.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Nisan yine boş geçmiyor! Migros'tan Ayçiçek yağına çılgın indirim geldi! Fiyatı yine düştü

Ayçiçek yağlarına yapılan indirimler halkın teveccühü ile paralel ilerliyor. Migros Nisan ayının ilk haftasında ilk indirimini ayçiçek yağına yaptı. Perakende marketlerin arasında Migros yaptığı indirimlerle adını bi hayli duyurdu.

A101'de Nisan bombaları başladı! Ayçiçek yağında çılgın indirim! Fiyatlar dip yaptı

A101 market 4,5 litre ayçiçek yağında Nisan ayına özel kampanyasını ilan etti. Yaşadığımız zamlı süreçlerde büyük indirimler sunan A101 Vatandaşın yoğun ilgisine mazhar oldu kampanyanın detayları haberimizde.

5 Litrelik Ayçiçek yağında çılgın indirim! Stok yaptıracak bu fırsat kaçmaz! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağı fiyatları yıl içerisinde en fazla değişkenlik gösteren temel gıda ürünleri arasında yer aldı. Vatandaşlar uygun fiyatlı Ayçiçek yağını bulduğunda birkaç tane alıp stok yapıyor. Peki hangi markette 5 litrelik Ayçiçek yağı ne kadar?  İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Arttıkça artan ayçiçek yağlarına rekor zam gelecek! Mutfaklara ayçiçek yağının girmesi artık zorlaşacak

Marmara ve Trakya Bölgeleri’nde görülen tırtıl istilası Ayçiçek yağındaki zamların habercisi. Ünlü uzmanlar bu kışın Ayçiçek yağları açısından kötü geçeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Ünlü ekonomist ve uzman İslam Memiş, gram altında gerçekleri anlattı. Memiş, gram altının şu anda gerçek fiyatları yansıtmadığını belirterek yatırımcılarını uyardı. İşte detaylar…

Asgari ücrete ek zam bekleyenlerin canını sıkacak haber! Erdoğan istedi bakın kimin maaşı ne kadar olacak?

Asgari ücrete ek zam miktarının yapılan son açıklamalara göre yüzde 40 civarında olacağı açıklandı. Yılbaşında 4 bin 253 liraya çıkan asgari ücretin Temmuz'da yeniden artırılması için çalışmalar yapılıyor. Öte yandan bir zam haberi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İşte detaylar..

Milyonların merakla beklediği 3600 ek göstergeye nokta koyuldu! Hangi memurlar kapsama alındı? Maaşlar ne kadar artacak?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi nefeslerini tuttu, 3600 ek göstergenin detaylarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulan 3600 ek göstergesinin detayları netleşti. 3600 ek göstergenin kimleri kapsayacağı da belli oldu.

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı Haberi

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı

Erzincan Belediyesi kaplıcaları yeniliyor. Bölgede 1 milyon 110 bin TL’lik yatırım yapmayı planlayan Erzincan Belediyesi modern kapalı kabinler inşa edeceğini belirtti.


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un katılımı ile gerçekleştirilen temel atma törenine Belediye Meclis Üyeleri, belediye yöneticileri katıldı.


Temel atma töreninde bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Göreve geldiğimiz günden buyana halkımızın kaplıcalarla alakalı talepleri doğrultusunda bu tesisler için bir proje geliştirmeyi düşünüyorduk. Finansmanını belediyemiz öz kaynakları ve KUDAK kaynakları ile karşılayacağız. Yatırımın maliyeti 1 milyon 110 bin TL. Projede 12 yeni havuz yapılacak. Ayrıca havuzların suyunu ısıtmak için bir ısıtma deposu inşa edilecek. Jeotermal Suyun Debisi kaynaktan saniyede 60 Litre. Bu yüksek bir rakam.Bizler Ekşisu bölgesine yatırım yaparak bu alanı ülkemizin en güzel en modern mesire alanı yapmayı...