05 / 05 / 2024

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Ünlü ekonomist ve uzman İslam Memiş, gram altında gerçekleri anlattı. Memiş, gram altının şu anda gerçek fiyatları yansıtmadığını belirterek yatırımcılarını uyardı. İşte detaylar…



Gram altında soru işaretleri devam ediyor. Belirli bir süredir 950 – 970 TL aralığında seyir eden gram altının sakinliği yatırımcılarını korkutuyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ise TV 100'deki köşesinde gram altına dair açıklamalarda bulundu. Memiş’in dikkat çektiği konu ise altının ekranlardaki yansımasının doğru olmadığıydı.

Uzman İslam Memiş, bu hafta doların haftası olduğunu söyleyerek, “Kurban Bayramı tatili sebebiyle geçen haftayı stabil geçirmiştik. Bu haftanın ilk işlem gününe piyasalar hararetli başladı. Tepki alımlarının var olduğunu, yeşillerin yani doların ön planda kaldığını görüyoruz.

Bugün; tarım üretici ücretleri, hazine bütçe oranı verilerini takip edeceğiz. Yurt dışında önemli bir veri şu an için yok.

Günlük ve haftalığa baktığımızda yine geniş bant seyrinde dalgalanan bir piyasanın izini süreceğiz.
Bugünün açılış rakamları ve ilgileneceğimiz teknik seviyeler şu şekilde:

Dolar - TL kuru, 17,44 TL seviyesinden haftaya başlayan dolar - TL kurunda 17,17,28-17,46 TL arasını takip edeceğim. EUR - USD paritesinin güçsüz olması, dolar - TL kurunu destekliyor.

Euro - TL kuru: 17,60 TL seviyesinden haftaya start veren Euro - TL kurunda bugün 17,45-17,64 TL aralığını takip edeceğim.

Eur - Usd paritesi eşitlenmesi sebebiyle hemen hemen aynı seviyeleri göreceğimizi söyleyebilirim.

EUR - USD paritesi: İçinde bulunduğumuz temmuz ayının en çok konuşulan, en fazla piyasa yarasına sebep olan parite, yatay şekilde haftaya başladı.

1,008 seviyesinde dar bant aralığında olan bir parite ile karşı karşıyayız. 1,000-1,010 aralığını göreceğim" şeklinde konuştu.

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön