23 / 07 / 2024

ekva yapı sultangazi projesi

ekva yapı sultangazi projesi

Sima İstanbul, Ekva Yapı imzası ile Sultangazi'de 3 blok halinde yükseliyor. Toplamda 180 dairenin yer aldığı projede daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı..

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Belediyesi arsa ve natamam yapı satacak! 

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerindeki natamam yapı için satış ihalesi düzenliyor. 

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Sultangazi'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref İrican tarafından açıldı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Sultangazi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu yapımı inşaatı devam eden Yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarını denetledi.

Sultangazi Tem Point ödeme şekilleri 2017!

Tem Point Evleri İstanbul Sultangazi'de 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleriyle yükseliyor. 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhun Uğur tarafından kuruldu.

Enön Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Enön Yapı Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 7 milyon 773 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Öztürk, Hüseyin Şen, Abdullah Sekman, Ayhan Aydemir ve İbrahim Öge ortaklığında kuruldu.

ekva yapı sultangazi projesi Haberi

ekva yapı sultangazi projesi

Ekva Yapı, yeni projesi Sima İstanbul'u Sultangazi'de inşa ediyor. Sima İstanbul A blok 15 katlı, B ve C blok 12 katlı olmak üzere 3 blok halinde tasarlandı.


Toplamda 180 daire ve 24 ticari alandan meydana gelen Sultangazi Sima İstanbul'da 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Projede daire büyüklükleri minimum 92 metrekare, maksimum 140 metrekare olarak belirlendi. Sima İstanbul Evleri, 7 bin 200 metrekare arsa alanına sahip.


Sima İstanbul'da 2+1 daireler 400 bin TL ile 554 bin TL, 3+1 daireler 597 bin TL ile 658 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Satışların başladığı proje için yüzde 35 peşinat veriliyor. Geri kalan kısım yüzde 0 faizle 24 ay vadelendiriliyor.


Projede daire teslimlerinin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.


4 bin 500 metrekare yeşil alanı...