02 / 05 / 2024

el emin inşaat anfa life residence fiyat

el emin inşaat anfa life residence fiyat

Anfa Life Residence Beylikdüzü kapsamında yer alan dairelerden 78 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 154 bin 440 TL 'den başlıyor

Anfa Life Residence Beylikdüzü Evleri! 136 bin 500 liradan başlıyor!

Anfa Life Residence Beylikdüzü Evleri projesinde daire fiyatları 136 bin 500 liradan başlıyor. Anfa Life Residence Beylikdüzü projesinde firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat!

El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesine göre konut fiyatları 120 bin liradan başlıyor. Anfa Life Residence teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması hedefleniyor...

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Abdulr Al-Kanan tarafından kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

İnşaat sektöründeki zamlar el yakıyor!

Son zamanlarda, özellikle Mart'tan beri kurlarda yaşanan yükseliş, inşaat maliyetlerinin de hızlı bir şekilde artmasına neden oldu. İnşaat sektörünün malzeme kalemlerinde el yakan zamlar yapıldı. Peki sektör bu konuda ne diyor?

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Faraç Elbozan tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Koronavirüs Gazze'de inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Gazze Ablukasını Kırma Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari, koronavirüs sebebiyle oluşan krize ilişkin, "Kriz büyük ve işçiler, fabrikalar ile turizm ve inşaat sektörleri üzerindeki etkileri gerçekten çok tehlikeli" dedi...

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

el emin inşaat anfa life residence fiyat Haberi

el emin inşaat anfa life residence fiyat

Anfa Life Residence projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Bölgesi'nde yükseliyor. Anfa Life Residence Beylikdüzü projesi, El Emin İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Anfa Life Residence Beylikdüzü projesinde 2 blok bulunuyor. 224 konuttan meydana gelen Anfa Life Residence Beylikdüzü teslimleri Ağustos'ta yapılacak. 


Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi!

78 metrekare 1+1 daire tipleri 154 bin 440 liradan, 

111 metrekare 2+1 daire tipleri 228 bin 938 liradan başlıyor. 


Anfa Life Residence Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında firma vadelendirmesi yapılıyor. Anfa Life Residence Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center ve oyun alanları bulunuyor. 


Anfa Life Residence Beylikdüzü adres : Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı No: 58 Beylikdüzü - İstanbul


Anfa Life Residence Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 854 07 64

Web adresi: