05 / 05 / 2024

El Hayat emlak konut

El Hayat emlak konut

Emlak konut’un 1 milyar lirayı aşkın bedelle Özelleştirme İdaresi’nden satın aldığı 158 dönümlük İstinye arsasının ihalesinde dün ilk oturum yapıldı.

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Demir tarafından kuruldu.

El Raid Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Raid Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Houda Boulaınıne ve Moussadek Chemlı ortaklığında kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Abdulr Al-Kanan tarafından kuruldu.

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  200  bin TL sermaye bedeli  ile Ied A.R.A tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalaf tarafından kuruldu.

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rawaa E.Fahad Al-Chalabi tarafından kuruldu.

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dilben tarafından kuruldu.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

El Hayat emlak konut Haberi

El Hayat emlak konut

Emlak konut’un 1 milyar lirayı aşkın bedelle Özelleştirme İdaresi’nden satın aldığı 158 dönümlük İstinye arsasının ihalesinde dün ilk oturum yapıldı. ‘İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ne 8 grup teklif verirken, Türk tekstil firması Akayteks ile ortak ihaleye giren Katar merkezli UrbaCon Trading and Contracting (UCC) firmasının şirket payı olarak emlak Konut’a verdiği 1.2 milyar lirayı bulan yüksek teklifi dikkat çekti.

UCC firması, özellikle Katar başta olmak üzere konut, otel, stadyum, endüstri yapılarının müteahhidi olarak öne çıkıyor. Ancak şirketin başka bir hikâyesi var.

SURİYE’DE MAL VARLIKLARINA EL KONDU

Habertürk'ün haberine göre UrbaCon Trading & Contracting (UCC) şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Muhammed Moataz El Hayat yürütüyor. UrbaCon, El Hayat’ın 17 şirketinden bir tanesi olarak öne çıkıyor. Genelde taahhüt işleri yapan şirketin...