10 / 05 / 2024

El Salvador nerede

El Salvador nerede

El Salvador'da 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssünün San Salvador'un 169 kilometre güneydoğusunda Büyük Okyanus'ta olan depremin 70,5 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı.

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti MQ7045X en ucuza nereden alınır, fiyatı ne kadar? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti, en ucuz fiyata nerede satılıyor? Sizin için araştırdık. İşte blender setinin özellikleri ve fiyat listesi..

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti 1000 W en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti, paslanmaz çelikten üretilmiş aparatları sayesinde 2 kademeli hız ayarı ile doğrama ve çırpma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı 24.970 TL! Özellikleri neler? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğiniz zaman akla ilk gelen markalardan biri Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?25 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Arçelik, iddialı bir buzdolabı modeliyle alıcılarına konforlu ve kullanışlı bir buzdolabı vaad ediyor. Peki, Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

El Salvador, Bitcoin'e yatırdığı paranın yarısından fazlasını kaybetti!

Geçtiğimiz Eylül ayında bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden ve çeşitli zamanlarda binlerce bitcoin satın alan El Salvador, ağır kayıplara uğradı. Ülke yatırımının yüzde 57'sini kaybetti.

Bitcoin'i hedef alanlara eleştiri!

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, yakın tarihli bir makalesinde Bitcoin (BTC) eleştirmenlerini eleştirdi. 

Bitcoin'deki sert düşüş devam ederken kripto para uzmanlarından korkutan uyarılar: Hemen kaçın!

Bitcoin'deki sert düşüş piyasaya yatırım yapan 44 ülkeyi harekete geçirdi. El Salvador'da 44 ülkenin katılımıyla Bitcoin toplantısı gerçekleştirilecek. Öte yandan kripto para uzmanları kripto paraların getirdiği risklere karşı uyarılarını tekrarladı.

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu. Orta Afrika Cumhuriyeti, dünya üzerinde El Salvador'dan sonra bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden ikinci ülke oldu.

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'a kripto paralara ilişkin riskleri göz önüne alarak Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanmama uyarısı yaptı.

Türk müteahhitlere El Salvador fırsatı!

El Salvador, altyapı projelerinde Türk müteahhitler ile işbirliği yapmayı planlıyor. El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, "Türk müteahhitlerin ününü duydum" diye konuştu.

El Salvador, 150 Bitcoin daha aldı!

El Salvador, kripto para piyasasında dün gerçekleşen düşüşü yine fırsata döndürdü. El Salvador, 150 Bitcoin aldı.

El Salvador nerede Haberi

El Salvador nerede

Orta Amerika ülkelerinden El Salvador'da 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssünün San Salvador'un 169 kilometre güneydoğusunda Büyük Okyanus'ta olan depremin 70,5 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı. 


Diğer Orta Amerika ülkelerinde de hissedilen depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.  


Depremde ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. 


Depremin en şiddetli hissedildiği El Salvador ve Nikaragua'da önlem olarak okullar tatil...