04 / 05 / 2024

Ela Bahriye Oral Bulvarı son durum

Ela Bahriye Oral Bulvarı son durum

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nda çalışmalar hızlandırıldı!

Düzce Belediyesi Terminal alanında çalışmalar son aşamasına gelirken, terminale bağlanacak olan çevre yollarında da çalışmalar hızla devam ediyor.

BİM'de Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL! BİM online 31 Ekim 2023 kataloğu

BİM'in 31 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. Paylşaılan katalogda, Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL'ye satışa sunuldu. İşte 31 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu 2020!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ela Quality Resort Hotel'in Kira Değerleme Raporu yayınlandı...

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak...

Ela Bahriye Oral Bulvarı son durum Haberi

Ela Bahriye Oral Bulvarı son durum


Düzce’de özellikle kuzey bölümünde Kuyumcuzade bulvarı ile Nezih Tütüncüoğlu bulvarının birleştirilmesinin ardından güney bölümünde de Kuyumcuzade bulvarının devamının Aydınpınar caddesine bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarı üzerinde yol açma çalışmaları sürdürülüyor. Bunun için, Ela Bahriye Oral bulvarının devamının açılması için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yolun açılmasına geçildi. Düzce belediyesi İmar ve Şehircilik müdürlüğünün kamulaştırma birimi ile Fen İşleri müdürlüğü bağlantı yollarının açılması ve asfaltlanması için koordinasyonlu olarak çalışıyor.




Düzce...