30 / 04 / 2024

ela ergin kimdir 

ela ergin kimdir 

12 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Ritz-Carlton, farklılaşmak için atağa geçiyor. The Ritz-Carlton İstanbul Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ela Ergin, farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayacaklarını söylüyor.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ergin Kaya kimdir? 

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ergin Kaya'nın biyografisi...

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

The Ritz-Carlton 12 milyon dolara yenilendi!

12 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Ritz-Carlton, farklılaşmak için atağa geçiyor. The Ritz-Carlton İstanbul Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ela Ergin, farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayacaklarını söylüyor.

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Ali Ergin kimdir?

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Halit Ergin kimdir?

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin kimdir? Halit Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halit Ergin, ne zamandan beri, Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bülent Ergin Güngör kimdir?

Mimar Bülent Ergin Güngör kimdir? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşye Bülent Ergin Güngör..

ela ergin kimdir  Haberi

ela ergin kimdir 

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden turizm, 2015 ve 2016 yıllarındaki daralmadan sonra 2017'de ciddi bir toparlanma yaşadı. Ekonomist Dergisi'nden Fatoş Bozkuş'un haberine göe, bu toparlanmayla umutlanan turizmde otel yatırımları sürüyor. Bugün sadece İstanbul'da yatırım belgesi almış 174 tesisin inşaatı devam ediyor. Bu tesislerin 30'u, toplam 15 bin 794 yatak kapasitesine sahip olacak 5 yıldızlı oteller. Halihazırda İstanbul'da 100'e yakın 5 yıldızlı otel bulunuyor. Yeni otellerin de devreye girmesiyle sektörde rekabet iyice artacak. Bu nedenle de uluslararası markaların da aralarında bulunduğu oteller birbirlerinden farklılaşmak ve öne çıkmak için pazarlama çalışmalarına ağırlık vermiş durumdalar.

YENİLEME YATIRIMI YAPILDI

Turizmdeki durgunluğu renovasyon için bir fırsat olarak değerlendiren Mariott Internatio-nal'ın lüks segment markası The Ritz-Carlton da farklılaşmak için atağa geçmeye hazırlanıyor. The Ritz-Carlton'un İstanbul yönetim kadrosu da bu...