30 / 04 / 2024

Ela Gayrimenkul

Ela Gayrimenkul

Avrupa Yakası’nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu 2020!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ela Quality Resort Hotel'in Kira Değerleme Raporu yayınlandı...

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak...

Ela Quality Resort Hotel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO'dan Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kira revizesi hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ela Quality Resort Hotel'in kira ekspertiz değerine ilişkin olarak düzenlenen değerleme raporunu yayınladı...

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ela Quality Resort Hotel'e  ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2018 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Özak'tan Ela Quality Resort Hotel'in kesin tahsis süresi uzatımı açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kesin tahsis süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Ela Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ela Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ilgar  Ahadov tarafından kuruldu. 

Ela Quality Resort Hotel 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ela Quality Resort Hotel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ela Gayrimenkul Haberi

Ela Gayrimenkul

Kayaşehir cazibe merkezi oldu !Son 10 yıla kadar İstanbul’un uzaktaki köylerinden biri olan Kayabaşı, 1999 Marmara Depremi’nin ardından İstanbul’da çürük yapılarda yaşayan insanları sağlam yapılara taşımak üzere büyük bir uydu kent olarak planlandı. Uydu kente Kayaşehir adı verilirken birbiri ardına konut projeleri geliştirildi. Bir dönem boş kalan bu uydu kent, son yıllarda bölgeye gelen metro hattı, Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı güzergahında olması nedeniyle gelişmeye başladı. Gelecek 10 yıllık süreçte de yıldızı parlaması beklenen Kayaşehir’de ortalama metrekare fiyatları bugün 4 bin lira seviyesinde. Geçen yıl konut fiyatları yüzde 16 oranında değerlenen bölgede son iki yılda konut fiyatlarında kümülatif olarak yüzde 47 artış yaşandı.


Emlak İstasyonu Ela Gayrimenkul Brokerı Mikail Tüzün, Yılların gecekondu bölgesi. İlk keşfedenler metropolün en alt tabaka insanları...