06 / 05 / 2024

Elazığ-Ağın arası kaç dakika

Elazığ-Ağın arası kaç dakika

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Ağın Köprüsü ile birlikte 44 kilometre daha kısaldığını söyledi.

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

Vera Konsept halka arz sonuçları için sorgulamalar hızlandı. Geçen hafta halka arz olan Vera GYO talep toplama işlemleri 20 Ekim’de sona erdi. Vera Konsept halka arz sonuçları ise en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Peki, Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? İşte detaylar...

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra bir miktar yükseldi. Bugün ise altın fiyatları, dolar endeksinin tekrar toparlanması ile düşüşe geçti. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Aile Bakanlığı bu paraları hesaplara peş peşe yatırıyor! Resmen tek tek açıklandı, aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı bu paraları hesaplara peş peşe yatırıyor... Resmen tek tek açıklandı, aman kaçırmayın...

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Elazığ-Ağın arası kaç dakika Haberi

Elazığ-Ağın arası kaç dakika

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Ağın Köprüsü'nün tamamlanmasıyla birlikte Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın 44  kilometre kısaldığını bildirdi.


Arslan, yazılı açıklamasında, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Keban  Baraj Gölü üzerinden feribotla 83 kilometre, Malatya'nın Arapgir ilçesi üzerinden  ise 127 kilometrelik bir mesafe kat edilerek sağlandığını belirtti.


Ağın Köprüsü'nün tamamlanması ile mevcut yolun 44 kilometre daha  kısalarak, kesintisiz ulaşımın sağlandığına dikkati çeken Bakan Arslan, şunları  kaydetti:


"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifiyle açılan köprü,  toplam 520 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindedir. Köprü ile 18,5  kilometrelik bağlantı yolu da tamamlanarak hizmete açılmıştır. Ağın Köprüsü için  70,6 milyon lira ve 18,5 kilometrelik bağlantı yolları için 23,6 milyon lira  olmak üzere toplamda 94,2 milyon lira harcama yapıldı. Elazığ'da 6 projemiz devam  ediyor, 8 projemizin ise çalışmaları...