12 / 05 / 2024

Elazığ Ağında sosyal konut inşaatı başladı

Elazığ Ağında sosyal konut inşaatı başladı

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi.

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı, kademeli emeklilik ve staj dönemi sigortasıyla ilgili duyurulacak haberdeydi. Bakan Vedat Işıkha’ın konuyla ilgili bir çalışmamız yok açıklaması sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaş bu duruma isyan etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Milyonlarca emekliye sosyal destek müjdesi! Bakan Işıkhan peş peşe açıkladı!  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin, maaş zamlarının yanında sosyal imkânlarını da güçlendireceklerini söyledi. Bakan Işıkhan, "Emeklilerimiz için yakın zamanda da bazı bakanlıklarımızla da protokoller yaparak, sosyal iyileştirmeler gerçekleştireceğiz” dedi.

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Bakan Kurum açıkladı! Sosyal konut projesinde flaş gelişme

Bakan Kurum, "Sosyal konut projemiz kapsamında 2023 Mart ayına kadar tüm illerimizde kuralarımızı bitireceğiz" ifadelerini kullandı. Kurum, orta ve üst gelir grubuna yönelik yeni konut projesiyle ilgili de açıklamada bulundu.

Elazığ Ağında sosyal konut inşaatı başladı Haberi

Elazığ Ağında sosyal konut inşaatı başladı

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı.


Ağın İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından daha önceden yapımı planlanan 12 adet sosyal konutun yapılması için çalışma başladı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi. Konutların, tamamlanmasının ardından belirlenen ihtiyaç sahiplerine verileceği...