23 / 05 / 2024

Elazığ Çaydaçıra arsa ihalesi

Elazığ Çaydaçıra arsa ihalesi

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Kırmızı et fiyatları son 1 ayda yüzde 30 arttı! İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 fiyat listesi!

Kırmızı et, KDV indirimine rağmen son 1 ayda yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi? Kırmızı et fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 güncel fiyat listesi!

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Bir yatırım aracı olarak görülen arsalar bu yıl da büyük rağbet görüyor. Arsa almak isteyenler tapuda da belli oranlarda masraf ödüyor. Peki, arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Fulya Zenginer arsa payını vermeyen anneannesine dava açacak!

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Elazığ Çaydaçıra arsa ihalesi Haberi

Elazığ Çaydaçıra arsa ihalesi

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni tarafından Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 7 bin 149 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 11 milyon 81 bin 740 TL olarak belirlenen arsa için ihale 13 Şubat'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeninden:

1 - İdarenin;

a) Adresi: İl Özel İdaresi Çaydaçıra Mah. Emsal Sokak No: 9 ELAZIĞ

b) Telefon ve Fax No: (0 424) 247 53 27 - (0 424) 247 47 96

2 - Mülkiyeti Elazığ İl Özel İdaresine ait olup, ekli listede belirtilen taşınmazlar satışa çıkartılmıştır.

3 - İhale, 2886 sayılı DİK.’nın 45. Maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ile yapılacaktır.

4 - İhale İl Özel İdaresi toplantı salonunda 13.02.2018 tarih ve saat 10:00 da İl Encümenince yapılacaktır.

5 - İhale ile ilgili dosya...