28 / 04 / 2024

elazığ deprem evleri

elazığ deprem evleri

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

Elazığ'da inşa edilen 379 adet deprem konutu için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Elazığ'da 526 deprem konutu için kura çekildi!

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan evler yerine inşa edilen 526 konut için kura çekilişi yapıldı. 

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Elazığ'daki deprem konutlarının yapımı tamamlanıyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ'da deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler yeni konutları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da 24 bin 83 konut inşa edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. Devlet bu sürede 24 bin 83 konutun inşasını gerçekleştirdi. 

Elazığ'da 285 deprem konutu için kura çekilişi gerçekleşti!

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşaatı tamamlanan 285 konut için kura çekimi yapıldı.

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yapılan konutlar mecliste!

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yapılan konutlara dair bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'da 8 bin deprem konutu yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarının 8 binini yıl sonu bitene kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Elazığ'da deprem izleri siliniyor! 20 bin yeni konut inşa ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonucunda 1 bin 543 konutta hasar oluşmuştu. Bölgede TOKİ tarafından projeler hazırlanıp depremzedeler için kalıcı konutlar inşa ediliyor.

Elazığ depreminde hasar gören 18 köyde yeni konutlar inşa ediliyor!

Elazığ depreminde ağır hasar gören 18 köyde konut yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların 2 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Elazığ'da korkutan deprem: Halk sokağa çıktı

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Beydoğmuş ilçesinde merkez üssü bulunan bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, şiddetli bir şekilde hissedildi ve halk sokaklara çıktı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

Elazığ'daki 164 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri yıkılan ve ağır hasar görenler için inşa edilen 164 konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Elazığ'da 105 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için 11 farklı yerde hayata geçirilen toplam 105 konutun kuraları çekildi. İşte detaylar...

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

elazığ deprem evleri Haberi

elazığ deprem evleri

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen, 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki deprem ile 27 Aralık 2020'deki 5.3'lük depremin ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından depremzedeler için yaptırılan konutların inşası devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; toplam 3 bin 276 hak sahibine Yemişlik bölgesindeki rezerv alanlarda inşa edilen 1894 konutun kura çekimi, Elazığ AFAD İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

Noter huzurunda gerçekleşen törene Vali Ömer Toraman da katılarak ilk kurayı çekti. Vali Toraman, "1894 hak sahibi vatandaşımızın konutları belirlenecek. Bu, bugüne kadar çektiğimiz kuralar içinde ciddi manada konuta tekabül eden kuralardan olacak. Son 2 aylık dönemde 5 bin 828 konutun kurasını çekmiştik ve hızlı bir şekilde bunların teslimleri de devam ediyor. Hak sahibi olan vatandaşlarımızın kurasını kıymetli noterimiz...