30 / 07 / 2024

elazığ eksi hizmet binası satılıyor mu

elazığ eksi hizmet binası satılıyor mu

İl Özel İdaresi eski hizmet binasının içerisinde yer alan taşınmaz ile ilgili olarak il encümeninde açık İhale usulü ile satışa çıkarılması kararı alındı.

TOKİ Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta zemin etüt raporu hazırlatacak!

Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş İllerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 13 Şubat 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Elazığ tuğla fabrikasının yıkımına başlandı!

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Elazığ'a yeni hizmet binası!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası'nın ihalesini 11 Temmuz 2018'de gerçekleştirecek.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Elazığ'ın eski hizmet binası satılacak!

İl Özel İdaresi eski hizmet binasının içerisinde yer alan taşınmaz ile ilgili olarak il encümeninde açık İhale usulü ile satışa çıkarılması kararı alındı.

MÜSİAD Elazığ hizmet binası açıldı!

MÜSİAD Elazığ Şubesinin yeni hizmet binası hizmete açıldı. Açılışa, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak katıldı.

Elazığ'da Down Kafe açıldı!

Down Sendromlu gençlerin halk oyunları gösterisi Açılıştan detaylar Protokol üyelerine Down Sendromlu gençler tarafından sunum yapılması Elazığ'da "Down Kafe" açıldı Belediyenin iş birliğiyle açılan kafede, Down sendromlu gençler hizmet verecek

elazığ eksi hizmet binası satılıyor mu Haberi

elazığ eksi hizmet binası satılıyor mu

 Konu ile ilgili olarak İl Encümen toplantısında bir açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu yapmış olduğu değerlendirmede;

“ İl Genel Meclisimizin almış olduğu karar neticesinde, yine İl Encümenimize verilen yetki çerçevesinde İl Özel İdaremize ait Cumhuriyet Mahallesinde bulunan İl Özel İdaremiz Eski Hizmet Binamızın da içerisinde yer aldığı taşınmazın satışı için karar alınmıştır.

Bu taşınmazımızla ilgili satış kararına istinaden şu an itibari ile ihale süreci hazırlıklarımız devam etmekte olup, Açık ihale usulü ile yapacağımız bu ihaleyi siz değerli basın mensuplarımızın aracılığı Elazığ’ımıza ve Türkiye’mize duyurmak istedik.

Taşınmazımızın satışı ile ilgili ihalemiz bu ayın 28’inde saat: 10.00’da İl Özel İdare Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

İhale usulümüz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesine kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

Taşınmamızın Muammen Bedeli 105.425.100,00-TL...