22 / 05 / 2024

Elazığ fabrika yer tahsisi

Elazığ fabrika yer tahsisi

Derin dondurucu dolap ve ankastre mutfak araçları Elazığ'a 45 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapacak. Sözleşmesi imzalanan yatırım için yer tahsisi yapıldı. 

Yatırımcılar dikkat! İki şehirdeki imarlı 12 arsa satışa çıktı!

Kayseri ve Elazığ'da yer alan 12 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bingöl, Konya, Nevşehir ve Elazığ'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

İl Özel İdare bu ilde 3 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen arsa satış ihalesi ile ilgili detaylar...

İl Özel İdare 4 gayrimenkul satacak!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 18 Temmu 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye tam 12 arsa satacak! Bu ildeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Elazığ Belediye Başkanlığı Elazığ'da yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ'da 9.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Elazığ 2. Satış Memurluğu, Elazığ'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 207 bin 290 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Elazığ'da 48.3 milyon TL'ye satılık 35 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 35 adet arsayı 48 milyon 314 bin 962 TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ depreminde yer kabuğu kırıldı mı? 

Bilim insanları, Elazığ'da meydana gelen depremden sonra bölgeye gitti. Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi’nden geçen ve Hatay’dan Bingöl’ün Karlıova ilçesine kadar uzanan fay hattında ölçüm yaptılar...

Elazığ'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Elazığ 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Elazığ İl, Merkez İlçe, 2567 ada, 13 parsel, Aşağı Holpenk Köyü'nde yer alan fabrika binasını 6 milyon 819 bin 205 TL'ye icradan satıyor...

Elazığ'da 45 milyon TL'lik fabrika için yer tahsis edildi!

Derin dondurucu dolap ve ankastre mutfak araçları Elazığ'a 45 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapacak. Sözleşmesi imzalanan yatırım için yer tahsisi yapıldı. 

Elazığ'da 7.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Elazığ İli, Merkez İlçesi, Aşağı Holpenk Köyü mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 769 bin 87 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Elazığ fabrika yer tahsisi Haberi

Elazığ fabrika yer tahsisi

Elazığ'a yapılacak 45 milyon TL'lik fabrika yatırımı için sözleşme imzalandı. 350 kişiye istihdam sağlayacak fabrika için yer tahsisi yapıldı.

Gün Işığı Gazetesi'nde yer alan habere göre, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ın Elazığ’ a yatırım davetine sıcak bakan, Arika Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kaman’ın , geçtiğimiz süreçte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya gelerek yaptıkları görüşmenin ardından, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 23 dönüm arazide, derin dondurucu dolap ve ankastre mutfak araçları üzerine üretim yapacak fabrikanın ilk temeli de atılmıştı.

Arika Teknoloji firmasının üst düzey yöneticilerinin arsa tahsisi konusunda yer bakmaları ve tespit edilen arsaya karar verilmesinin ardından, söz konusu alan yatırımın başlatılması için, tahsis edildi.

Elazığ organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen imza törenine, Yatırımcı Arika Teknoloji Firmasını...