30 / 04 / 2024

Elazığ hayvan hastanesi son durum

Elazığ hayvan hastanesi son durum

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü. Olay sonucunda 4 büyükbaş hayvan telef oldu. AFAD ekipleri tarafından barınma ve gıda desteği sağlandı.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Elazığ Şehir Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanlığınca hayata geçirilen Elazığ Şehir Hastanesi, 1 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

Elazığ hayvan hastanesi son durum Haberi

Elazığ hayvan hastanesi son durum


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. 


Bu yıl Kamu Hastaneler Birliğine devredilerek halkımıza hizmet vermeye başlayan eski asker hastanesine daha hızlı ulaşım sağlamak amacıyla başlatılan yeni imar yolu çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Yanılmaz, alt yapıları tamamlanan yolun bu yıl içerisinde peyzaj düzenlemelerinin de yapılarak hizmete açılacağını ve şehrin batısında ikamet eden vatandaşların hastaneye ulaşımının kolaylaştıracağını söyledi.

Basın mensuplarıyla birlikte şehrimizin hem kuzey yönde gelişimini hem de şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan kuzey imar yolu birinci etap çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan yanılmaz, “ Kuzey imar Yolumuz beş bölümden oluşan bir yoldur. 5 bölümde de çalışmaları birlikte yerinde gezdik ve gördük. Şu anda belediyemiz bütün iş makinaları ile...