18 / 05 / 2024

Elazığ-Keban karayolunda çökme

Elazığ-Keban karayolunda çökme

Elazığ-Keban karayolunun 20’nci kilometresinde çökme meydana geldi. Yağışların ardından yolun 150 metrelik bölümünde meydana gelen çökme nedeniyle duble yolun sağ şeridi kullanılamaz hale geldi.

Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Elazığ Keban projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Keban TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ Keban'a 75 deprem konutu yapılacak!

Elazığ Keban'a bağlı Üçpınar köyüne inşa edilecek olan 75 deprem konutunun detayları belli oldu.

Elazığ Keban'da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar alan Kaban İlçesindeki Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu yıkılacak...

Elazığ Keban'da 60.1 milyon TL'ye icradan satılık balık üretim tesisi!

Keban İcra Dairesi, Elazığ ili, Keban ilçesi, Palu Çarşı Mahallesi, 29 ada, 24-25 parsel ve  Elazığ ili, Keban ilçesi, Fırat Mahallesi, 18 ada, 15 parselde yer alan balık üretim tesisini toplam 60 milyon 156 bin 713‬ TL'ye icradan satıyor...

Elazığ Keban'da acele kamulaştırma kararı!

Keban Şalt-2 TM İrtibat Hatları Projesi için bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı...

Elazığ'da 223 yıllık külliye restore ediliyor!

Elazığ’ın Keban ilçesinde yer alan 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi yeniden hayat bulunuyor. İlçe Müftü Vekili Serkan Cihangir, külliyede restorasyonun yanı sıra çevre düzenlemesi de yapılacağını söyledi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Zonguldak Bayat'taki karayolunda çökme!

Zonguldak'ın İstanbul'a bağlantısını sağlayan karayolunun Bayat köyü mevkisinde çökme meydana geldi. Yapımı tamamlanan kısmın henüz trafiğe açılmayışı olası bir faciayı da önledi.

Adıyaman Tut Yolu çöktü!

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Elazığ Keban'daki cami 45 yıl sonra minareye kavuştu!

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünün tek camisi 45 yıl aradan sonra minareye kavuştu. Vatandaşların katkısıyla inşası tamamlanan minare için Koyunuşağı Muhtarlığı tarafından cami avlusunda tören yapıldı.

Balıkesir'deki yurt inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, öğrenci yurdu inşaatı için açılan temel kazısı nedeniyle yan tarafta bulunan karayolunda çökme meydana geldi.

TOKİ Elazığ Keban'da 43 konut yapacak!

TOKİ ve Keban Belediyesi işbirliği ile Değirmenbaşı Mahallesi'nde 20 adet 3 +1 ve 23 adet 2+1 olmak üzere toplam 43 sosyal konut yapılacak.

Elazığ-Keban karayolunda çökme Haberi

Elazığ-Keban karayolunda çökme

Elazığ-Keban karayolunun 20’nci kilometresinde çökme meydana geldi.


Yağışların ardından yolun 150 metrelik bölümünde meydana gelen çökme nedeniyle duble yolun sağ şeridi kullanılamaz hale geldi. Hasar gören yol nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor. Karayolları ekipleri ise çöken karayolunun onarılması için çalışma...