09 / 05 / 2024

Elazığ Kovancılar TOKİ başvuruları

Elazığ Kovancılar TOKİ başvuruları

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ sözleşmesi ne zaman olur? TOKİ sözleşme tarihi geçerse ne olur?

TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ konut sözleşmesine dair sorduğu soruların sayısını her geçen gün arttırmaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair merak edilen sorular ve yanıtları!

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Elazığ Kovancılar TOKİ başvuruları Haberi

Elazığ Kovancılar TOKİ başvuruları

Dar gelirli vatandaşların düşük taksitler ve düşük peşinatlarla kiradan da ucuza konut sahibi olacağı TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvurular 14 Eylül tarihi itibariyle resmen alınmaya başlandı.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak açıklandı.

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ ucuz konut 2022 projeleri İlk Evim ve İlk İşyerim isimleriyle inşa edilecek. Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren projelerle birlikte 81 ilde toplam 250 bin konut inşa edilecek.

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...


TOKİ'nin...